Læsetid: 2 min.

Med kærlige hilsner

Et sidste pip fra Olga Ravn, inden hun forlader avisens sider, i det mindste for en tid
Her er grønne træer. Brevet, det kommer altid fra et konkret sted, det har afsenderadresse, poststempel, det udpeger den skrivendes krop, jeg skriver til Dem fra Østjylland, brevet har geografi.

Her er grønne træer. Brevet, det kommer altid fra et konkret sted, det har afsenderadresse, poststempel, det udpeger den skrivendes krop, jeg skriver til Dem fra Østjylland, brevet har geografi.

David Woodfall

18. maj 2012

Kære læser,

Hermed mine sidste ord i avisen for noget tid, den sidste klumme, mens den sidste anmeldelse tikkede hen over siderne for efterhånden længe siden. Uden for mine to vinduer står to ekstremt lyserøde kirsebærtræer i blomst, mellem vinduerne hænger et ovalt figurspejl med hvid ramme og spejler den hvide væg. De blomsterpølsede grene ligner de baner af pink skum, som McDonalds bruger i deres kyllingeprodukter, og som af-fotograferet gik gyserrunden på internettet i et par uger for et par uger siden.

En højskoleelev går forbi over gruset med sit vasketøj i en lille kurv. Jeg sender en e-mail til min kæreste. Jeg læser Christina Hesselholdts nye roman Selskabet gør op, som udkommer i dag, »jeg er orm i mit eget æble«, skriver hun, og det kender man jo, sådan en lille orm, der vrider sig rundt i frugtkød, eksalteret og forskrækket. Hver eftermiddag og aften bliver der serveret kage på højskolen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer