Læsetid: 1 min.

Aldrig mere Fiat Fornuftig

I en tid, hvor alt kvæles i omtanke og over-jeg, er det fedt køre i en Chrysler 300, der kører lige i underkanten af ni kilometer på literen. Sangeren Allan Olsen fortæller om sin bil
Kultur
18. juli 2012

– Hvilken bil kører du i?

»Jeg kører i en Chrysler 300 M. Den er smuk, rummelig, rap og behagelig.«

– Hvorfor netop den bil?

»Første gang jeg så en 300 M, var i mit bakspejl i min Audi. Det lignede en haj, der sneg sig ind på mig, bagfra. Sådan én måtte jeg simpelthen ha’. Jeg følte mig pludselig som en forædt revisor i min tyske A6 med musefarvet indtræk og citronmåne i handskerummet.

Dette er min anden Chrysler 300 M – én af de sidste, der kom til landet. De holdt op med at lave dem i 2003. Endelig er det – nu hvor alt går ud på at kvæles i omtanke og over-jeg – fedt at holde sig lige i underkanten af ni kilometer på literen. Så er man i gang, ikke?«

– Hvad betyder det for dig at køre bil?

»At sidde i min bil er for mig lig med fred, meditation og bevægelse«

– Hvad har været din bedste eller værste oplevelse, hvor en bil var involveret?

»Min værste oplevelse med bil, var dét år, jeg havde en Fiat Fornuftig. Jeg fandt den aldrig, fordi den var bygget til at forsvinde mellem alle de andre.«

– Hvad er din drømmebil?

»Aston Martin DB9. Hvorfor lige Aston Martin? Tja, jeg har sunget om sådan én i 25 år – og aldrig hørt dens rovdyrbrøl uden for min gadedør. De ku’ godt ta’ og gi’ lidt! Jeg er helt enig med dem i Top Gear – en Porsche er et klask i røven med et boldbræt – Aston Martin er det smukkeste og mest gedigne, englænderne kan lave ...«

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her