Læsetid: 8 min.

Rockerkrig og helvedesengle

I en 7. klasses science fiction-samling på Midtjyllands Kristne Friskole skrev Mona i 1996 om en verdenskrig mellem ’Banditters’ og ’Hells Angels’. I dag er hun førtidspensionist i barndomsbyen Gjellerup. Hun tror som kristen på, at der er noget uundgåeligt ved samtidens miljøkatastrofer og kæmper for at få sin egen nære fremtid til at lysne
Rockerkrigen mellem Bandidos og Hells Angels fyldte meget hos Mona, da hun gik i syvende klasse.  Det skrev hun om i novellen ’Krigen!!!’.

Rockerkrigen mellem Bandidos og Hells Angels fyldte meget hos Mona, da hun gik i syvende klasse. Det skrev hun om i novellen ’Krigen!!!’.

Sigrid Nygaard

10. juli 2012

»Hells Angels måtte have fundet ud af, hvad vi var i gang med, for de lavede en lille ekstra nyhed, som de sendte til hele verdenen: Hvis I ikke opløser modstandsgrupperne, vil vi dræbe alle, og nu vil vi vise jer, hvor let det er. Og så dræbte de 250.000 Banditters, så nu er der 150.000 tilbage og 250.000 Hells Angels …«

»Jeg blev meget påvirket af rocker-krigen. Sådan noget med at skrive science fiction om rummet, videnskab og sådan har aldrig interesseret mig. Slet ikke. Det var alt for fjernt. Men rockerkrigen gjorde mig virkelig bange. Jeg kan huske, at jeg hørte om det i TV-Avisen. At de var begyndt at skyde på hinanden. Tit kunne jeg ikke sove om natten, og når en bil holdt ved siden af vores i et lyskryds, så var jeg sikker på, at det var rockere, der ville rulle vinduet ned og skyde mig og min familie. Jeg var konstant angst for, at min familie ville dø.«

Gjellerup

I 7. klasse på Midtjyllands Kristne Friskole i 1996 var vi blevet gamle nok til at skrive ind på computer. Det tog en krig, men det føltes voksent: Vores første udgivelse. Samlet, anonymiseret, i blå mapper. Til eftertiden. Min mappe bærer jeg for tiden med mig alle vegne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Karsten Aaen

Er man mon også imod hostesaft? eller anden medicin som har 0,03% alkohol i ? på det Kristne Gymnasium i Ringkøbing?

Og gad vide om hendes depression netop ikke skyldes en indadvendt - og sikkert uerkendt - vrede imod hendes forældre.........som pressede hende til at leve et liv som ikke var hendes....

Jack Jönsson

Jeg forstår ikke en dyt i denne artikel. Handler den om kristendommens skade på børn ? Eller om en psykiatrisk patients tanker ?