Nyhed
Læsetid: 1 min.

Kunstsamlernyt

Kultur
24. august 2012

Beaver project lukker i morgen efter seks år som galleri. Held og lykke.

Copenhagen Art Festival rummer en del interessante performances de kommende dage. Husk også Jeppe Heins Tivoli på Højbro Plads. Her er et udpluk af de mere interessante:

Indiske Raqs Media Collective holder forelæsningen How to be an artist at night. Det foregår på Fiolbiblioteket i Fiolstræde 1, mandag den 27. august fra 22-24. Inden da kan man selv blive en del af projektet ved at sabotere bøger med nye passager. Hele projektet er en hyldest til den autodidakte.

Polske Joanna Rajkowskas (billedet herover) optog The Light of the Lodge foregår søndag den 26. august og onsdag den 29. august, begge dage fra 23-01. Den store performance begynder ved Frederiksholms Kanal 2 og strækker sig gennem byen.

Tysk og dansk genfødsel i fire scener, hvor gift bliver til nektar og lort bliver til guld. Janne Schäfer og Kristine Agergaard opfører performanceskulpturer på Amagertov søndag den 26. august fra 10-12, mandag den 27. august fra 13-16, onsdag den 29. august fra 20-23 og torsdag den 30. august fra 23-04. Ved den sidste afsluttende seance vil der blive fortalt historier under stjernerne.

Svenske Klas Eriksson har med en gammel Volvo lavet McDonald’s Copenhagen, der kører på Gl. Strand lørdag den 25. august fra 12–14 og på Kunsthal Nikolaj den 1. september fra 15-17.

Finske Koelse laver lydkunst med en lossepladssamling af kasseret elektronisk udstyr. Fra skrot til musik på Byens Kro hvor der er koncert lørdag den 1. september klokken 20. Onsdag den 29. august er der parade med orkestret fra 12-16. Paraden begynder ved Den Frie på Østerport Station.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her