Læsetid: 9 min.

Hiphop, hashpsykoser og hørbukser

Status. Liam O’Connor dukkede op fra Aarhus Vest som den stive stodder L.O.C. og erobrede hitlisterne, folkets kærlighed og siden parnassets. I dag er han ædru, mere produktiv end nogensinde og har brudt med den traditionelle pladebranche for at køre sin forretning selv
Tilbageblik. ’Jeg er 33, og jeg tror, jeg er halvvejs gennem livet, uden at det skal lyde negativt. Det tror jeg. Det ville være en meget god standard for mænd i min familie – blandet med min tidligere livsstil,’ siger han, og hentyder blandt andet til sit tidligere absintforbrug, der har sat sig på balancenerven, så han sommetider trækker mod venstre, når han går

Tilbageblik. ’Jeg er 33, og jeg tror, jeg er halvvejs gennem livet, uden at det skal lyde negativt. Det tror jeg. Det ville være en meget god standard for mænd i min familie – blandet med min tidligere livsstil,’ siger han, og hentyder blandt andet til sit tidligere absintforbrug, der har sat sig på balancenerven, så han sommetider trækker mod venstre, når han går

Claus Bjørn Larsen

8. november 2012

»Jeg vågnede op og ville ned og hæve. Jeg var ret sikker på, at jeg havde 200 kroner tilbage, så jeg kunne købe pizzaer og alkohol, så vi kunne holde festen kørende i hvert fald en dag mere. Jeg sætter bankkortet i automaten, og så står der lidt over en million på kontoen.«

Året er 2003. Den dansk-irske festglade rapper L.O.C. er netop brudt igennem med albummet Inkarneret. Overbevist om, at de mange penge på kontoen skyldes en fejl, forsøger han at hæve automatens maksimumbeløb på 3.000 kroner.

»Og det giver den mig, kraftedeme. Så jeg skynder mig ind i banken og siger: ’Jeg skal hæve 20.000’, og tilbage op i studiet med pizza og noget absint fra spruthandleren på Værnedamsvej, hvor jeg på det tidspunkt fik rabat. Jeg sagde til de andre, ’jeg tror, banken har lavet en fejl, lad os bare skynde os at bruge så meget vi kan, før de finder ud af det.’ Hver dag gik jeg ind og hævede 20.000 kr. Lavede alt det, man ikke måtte. Boede på hotel og købte hele baren og kørte i taxa hele natten, og spillede helt dum.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu