Læsetid: 6 min.

Scener fra en skilsmisse

På sin nye plade ’Alt forladt’ skriver Peter Sommer ikke sange om Skanderborg, fodbold og Kung Fu-is, men om tårer, tvivl og bearbejdelse af sin skilsmisse. Guitaren har han skiftet ud med en computer, og det mere elektroniske udtryk får de tunge ord og fortællinger til at stå klarere og stærkere, fortæller han
’Jeg har måske været lidt kendt for historier, der anvender mange konkreter; gadenavne, vejnavne, en Kung Fu-is, men nu har jeg fundet ud af, hvordan jeg kan bruge stemningen frem for kun historien,’ siger Peter Sommer.

’Jeg har måske været lidt kendt for historier, der anvender mange konkreter; gadenavne, vejnavne, en Kung Fu-is, men nu har jeg fundet ud af, hvordan jeg kan bruge stemningen frem for kun historien,’ siger Peter Sommer.

Tine Sletting

19. januar 2013

Peter Sommer gnider sig under øjnene. Det påvirker ham at tale om bruddet med sin ekskone, men nu hvor han skrevet en hel plade om det, slipper han ikke for at sætte endnu flere ord på skilsmissen. Det er heller ikke meningen.

»Jeg havde lidt frygtet at skulle sidde og fortælle om alt det her,« siger han. »Men du ved, uanset hvad vil jeg have lov til at fortælle, hvordan jeg har det. Det må være okay.«

På sjette sal i Indre København hos pladeselskabet Sony møder Information den danmarkskendte skanderborgenser, som for godt tre år siden blev skilt fra sangerinden Lise Westzynthius, med hvem han har en søn.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu