Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Niels Lyngsø

5. april 2013

Elsker
Kvinder med store runde røve, ’træstammer’ (de giftiggrønne af svensk oprindelse), birkestammer, Crémant, Brunello, at le, Bachs klavermusik, myreslugere, at pisse i det fri (hands-free), syrener, svaler, sval argumentation, at blive ’objektgjort’ af en kvinde, tv-serien Treme, de mønstre der opstår bag øjenlågene når man har gnedet øjnene hårdt, disco, sudoku, at ælte, at kneppe efter at have røget pot, havbad, jade, de forhåndenværende søms princip, at sidde alene og læse en bog, »Snemusen Knud«, »Jeg gik mig ud en sommerdag« og næsten alt andet med Povl Dissing, skyer set fra et fly, uartikuleret liderlighed, at andre elsker andre ting end jeg gør.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Anders Sørensen

Elsker: en hel del og måske dig og den film jeg så

Hader: det her koncept og krig og den film jeg så

OG JORDBÆRSYLTETØJ!

Michael Kongstad Nielsen

Det er et udtryk for faldet. Informations fald. Fra seriøs avis til "moderne tider". Til "krop" og "serveret", "brevkassen" og "hvad skal den hedde" (damens), til poesibog og de ansattes personlige facebook-agtige klummer. Det er muligt, Information er gået i barndom, eller at de tror omverdenen er det, men jeg tvivler på det holder i længden, facebook eller ej.

Maj-Britt Kent Hansen

... og det bliver heller ikke mere interessant af, at det hverken er tematisk eller alfabetisk opstillet, men bare én stor rodebunke.