Læsetid: 1 min.

Folk

Folk fra dagens avis
10. april 2013

Internetfolk

I går blev KL’s og Socialdemokraternes hjemmesider angiveligt hacket af internettets selvretfærdige hævnere Anonymous. Gruppen har tidligere angrebet bl.a. FBI’s hjemmesider og israelske regeringshjemmesider og nu altså også kl.dk.

Cher

På Twitter blev Margaret Thatchers markeret med hashtagget #nowthatchersdead – ’now Thatcher’s dead’. Det gav anledning til forvirring, da mange fejllæste det som ’now that Cher’s dead’. Men bare rolig venner, Cher lever stadig.

Romere

Mandag tørnede Roms to fodboldklubber, Roma og Lazio, sammen i den legendariske Derby della Capitale. De to klubbers fans er berygtede for deres intense rivalisering. På banen blev det 1-1, udenfor blev det til flere knivstik og anholdelser.

Milanesere

Andetsteds i Italien blev den internationale fodboldscenes bad boy, AC Milans Mario Balotelli årsag til overskrifterne. På vej til et opgør i Firenze, blev han af togkonduktøren taget i at ryge på toilettet. Carpe diem, Mario, Carpe diem.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu