Læsetid: 2 min.

Manden, der døde af grin

Information kan her fortælle den sande historie om danskeren, der døde midt i et latterudbrud, mens han så filmen ’Fisken de kaldte Wanda’. Han var slet ikke tandlæge, men en berømt audiolog. Årsagen var pommes frites og radiser
Kevin Kline og Michael Palin (t.h.) i ’Fisken de kaldte Wanda’.
10. april 2013

Den britiske komiker Michael Palin fortalte i et interview med dagbladet Information forleden, at han havde hørt, at en dansk tandlæge var død af grin, mens han så filmen Fisken de kaldte Wanda, som Palin medvirker i. Som professionelle komikere var Palin og Monty Python-kollegaen John Cleese, der var partnere i filmen, overordentligt interesserede i, præcis hvor i filmen det var sket. Af faglige grunde forstås. Dog havde de været en smule nervøse for, om de efterfølgende kunne anklages for drab.

Information kan nu løfte sløret, takket være vor læser, Niels Bentzen, læge og professor, som er søn af afdøde. Det var naturligvis trist, da det skete, men familien kan sagtens se det morsomme i situationen, ikke mindst på afstand, og ikke uvæsentligt: Afdøde, som havde en udpræget sans for humor og ofte en larmende latter, kunne næppe have ønsket sig en bedre død. Den var lige i hans ånd, forsikrer sønnen, men faren ville nok have taget det som en fornærmelse at blive kaldt tandlæge.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Finn Årup Nielsen
Finn Årup Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer