Læsetid: 1 min.

Folk

21. maj 2013

Elektroforskere

Ifølge britiske forskere kan elever, der får en behandling med milde elektriske stød i hjernen, løse matematiske opgaver 27 procent hurtigere end de, der ikke gør. Måske kan de offentligt ansatte effektiviseres endnu mere med den metode.

Forskerspirer

Fem nordjyske folkeskoleelever har forhindret karse i at spire ved at stille to routere ved siden af bakkerne. En svensk forsker vil nu gentage forsøget, og skulle det mislykkes, har han dog i det mindste til en æggemad.

Briter og nordjyder

Skallerup Klit Feriecenter i Vendsyssel skifter nu navn til Skallerup Seaside Resort. Ordet klit er simpelthen for frækt for de britiske gæster, der jo ikke ved, at der blot er tale om de dejlige nordjyske sandbakker.

Hyldede folk

I dag får den sydafrikanske ærkebiskop og menneskerettighedsaktivist, Desmond Tutu, overrakt Templeton-prisen i London for sit arbejde med at promovere kærlighed og tilgivelse. Desmond Tutu modtog også Nobels fredspris i 1984.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu