Nyhed
Læsetid: 1 min.

Kunstsamlernyt

Kultur
31. maj 2013

København har endelig fået en kunstapp, der guider til udstillinger, events og ferniseringer. Appen hedder ART CPH. 40 gallerier, museer og kunsthaller er med indtil videre, og forskellige kritikere og samlere anbefaler kunst hver måned, bl.a. nærværende anmelder. Den er gratis at hente og bruge, den er gratis at være tilknyttet som institution eller galleri, og den manglede lidt i en by, der gerne vil kalde sig storby.

Kunst og tabuer på menuen 4. juni fra kl. 19.30 i Krudttønden på Østerbro, hvor Bjørn Nørgaard, Lars Vilks, Lisbeth Bonde, Niels Bonde og Abel Azcona skal tale sammen på scenen. Azcona har senest spist en koran på en time som performance. Og som et kuriosum er det Helle Merete Brix fra Trykke-frihedsselskabet, der står for billetsalget. Det er også hende, du skal kontakte, hvis du er under 30 og vil have gratis entré mod at skrive i gæstebogen. Hun kan træffes på helmerbri@gmail.com og husk i øvrigt at komme 30 minutter før og medbringe ID, så PET har tid til at gøre sit arbejde. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her