Læsetid: 6 min.

’Røvhullet er revolutionens udgangspunkt’

Alle vinder, hvis mænd lærer at blive bollet i numsen, siger Mads Ananda Lodahl, der sammen med gruppen Queer Jihad står bag udgivelsen af en bog med det erklærede formål at ødelægge ’den heteroseksuelle verdensorden’
’Mange mænd, også mig selv, har oplevet en hel anden seksuel følsomhed, efter de har prøvet at blive bollet. Det gælder også mænd, der har sex med kvinder. De får en anden følsomhed over for dem. De oplever, hvordan det føles at have den position i seksuallivet, hvordan det er at blive penetreret, hvor intenst det er,’ lyder det fra Mads Ananda Lodahl fra undergrundsgruppen Queer Jihad. Foto fra bogen
31. maj 2013

Folkene i Queer Jihad er med på det meste – hård sex, blid sex, lortesex og dobbeltdildoer – men én ting nægter de. De nægter at sutte samfundspik. Det siger de selv:

»Vi skal ikke sutte samfundspik for borgerlig anerkendelse.«

Det står på side 12 i bogen Se! Den heteroseksuelle verdensorden går i stykker!, der udkommer i dag og handler om at stikke en saks i skridtet på mænd, der ikke forstår et nej, om bøssepornoens potentiale, om selvhad, forbrugerisme, kernefamilien og rigtig meget andet i en 300 sider lang samling af tekster, flyers og collager fra de zines – hjemmelavede tryksager – som undergrundsgruppen Queer Jihad siden 2005 har udgivet og solgt for en femmer til fester, festivaler og butikker af den mere radikale slags i København.

Bogen er redigeret af Mads Ananda Lodahl. Han er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu som foredragsholder og sexolog. Han vil gerne interviewes, også kritisk, så sådan bliver det. Lidt.

– Hvad er der i vejen med at sutte samfundspik?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Tom Paamand
  • Jesper Wendt
Tom Paamand og Jesper Wendt anbefalede denne artikel

Kommentarer

Per Torbensen

Godt han ikke underviser i folkeskolen og selv Freud ville nok vende sig i sin grav.