Læsetid: 1 min.

Folk

Folk fra dagens avis
18. juli 2013

Peter Øvig

I går lancerede Google e-bøger i Danmark. Modsat Apple og Facebook bortcensurerer de ikke Peter Øvigs ‘Hippie’-bøger på grund af gamle billeder af nøgne unge. Forfatteren glæder sig over, at et stort amerikansk firma ’viser større åbenhed’.

Elvis Presley

I anledning af 60-året for kongens første plade kan man på Berlingskes hjemmeside læse, hvad avisen i begyndelsen skrev om ham, og det er sjov læsning: ’En musikalsk fupmager er, hvad han er,’ skrev en anmelder for eksempel i 1958.

Uwe Max Jensen

Efter Inger Støjbergs kronik ’Jeg maler gerne profeten på min husmur’, har performancekunstneren Uwe Max Jensen tilbudt at lave et murmaleri af profeten på hendes hus. I 2005 tissede han et gavlmaleri i Brande, så han kender til området.

Nelson Mandela

Sydafrikas tidligere præsident og modtager af Nobels fredspris, Nelson Mandela, fylder i dag 95 år. Mandela var fængslet i over 27 år og er blevet et ikon for sydafrikanere og menneskerettighedsforkæmpere for sin kamp mod apartheid.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu