Interview
Læsetid: 1 min.

Min kultur: Mia Lyhne

Kultur
13. juli 2013

Mia Lyhne, skuespiller

– Hvilken kulturel udendørsaktivitet vil du deltage i i sommerferien?

»Vi skal i Cirkus Summarum, men det er jo ikke rigtig en udendørsaktivitet. Vi skal nok også en tur i Marionetteatret i Kongens Have. Det var vi sidste år, men det var ikke den store succes, for børnene blev meget bange for en rotte, der var med i stykket, og så syntes de faktisk, at det var mere interessant med en lille baby, der sad ved siden af os. Men vi prøver igen i år.«

»Jeg synes også, at udendørs koncerter er rigtig fede. Jeg har engang prøvet Roskilde Festival, men det var ikke lige mig, så jeg overvejer lidt Skanderborg Festival i år.«

– Hvilken bog vil du læse i sommerferien?

»Jeg er ved at læse Norwegian Wood af Haruki Murakami, så den skal jeg være færdig med. Den er okay.«

– Hvilken bog, du har læst, vil du anbefale andre at læse?

»Jeg kan godt anbefale Haruki Murakami. Han skriver smukt.«

– Hvilke aviser, magasiner og tidsskrifter læser du til daglig?

»Jeg opsagde mit abonnement på Politiken for nylig, fordi den simpelthen bare lå. Men jeg læser den stadig på nettet. Jeg får også SF’s medlemsblad, og så abonnerer jeg på Filmmagasinet Ekko. Når jeg er ovre hos mine forældre, læser jeg Information. Eller jeg kigger i hvert fald i den.«

– Hvad hører du af radio om sommeren?

»Det er mest på vej til arbejde. Jeg kan meget godt lide Ibens med Iben Maria Zeuthen på Radio24syv. Hvis jeg kører, synes jeg, det kan være svært at finde en radiokanal, der ikke bare er reklamer, reklamer, reklamer. Men jeg synes faktisk, at hun af og til tager nogle gode emner op. Hun er dygtig

– Abonnerer du på nogle podcasts – og hvilke kan du i så fald anbefale?

Nej ikke rigtigt. Jeg er så gammeldags, at jeg ikke rigtigt er kommet til podcasts endnu.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her