Elsker, elsker ikke: Anne Lise Marstrand Jørgensen

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Lyden af mine børns stemmer, at løbe, skrive, drømme, at se op i himlen når det sner, varme, at svømme under vandet i havet, at vågne på en båd, at blive grebet af en sætning, et ord, et digt, en roman
Kultur
16. august 2013

Elsker

Hyldeblomster, lyden af mine børns stemmer, at løbe, skrive, drømme, at se op i himlen når det sner, varme, at svømme under vandet i havet, at vågne på en båd, at blive grebet af en sætning, et ord, et digt, en roman, lyse nætter, store banegårde, sovevogne, spisevogne, lyden af by, at tage imod verden uden filter, tunge dyner, hotelværelser, korte ridestøvler, lugten af hest, at lægge håndfladen mod et stort dyrs bug, nysgerrighed, mod, kampgejst, ydmyghed, at betragte min mand mens han tager tøjet af, lys, landkort, feminisme, gode samtaler, tusmørke, blomster, lugten af varm asfalt, måden man hilser på mennesker, man passerer på øde steder, nuancer af gråt, blå, tetris, at rejse, at komme hjem over Dronning Louises Bro.

Elsker ikke

Camping, myg, kulde, dagmørke, vintertungsind, nærighed, kød, min rastløshed, at blive vækket når jeg sover, at tage imod verden uden filter, sygdom, mange middagsselskaber, katastrofetanker, død, bedrag, lugten af liljer, kombinationen af brun og lilla, parfumeafdelinger, parcelhuskvarterer, tvang, charterrejser, ligegyldighed, at være sammen med andre hele tiden, savn, rod, solbadning, sovs, uretfærdighed, misbrug, at finde på bogtitler, at blive bedt om at nævne min yndlingsforfatter, at pakke til rejser.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her