Elsker, elsker ikke: Hassan Preisler

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Håndsyede sko, BBC Book Club, lam i spinat, at være den, der kører bilen, Taiye Selasi, DSB 1, dansere, gode kuglepenne, min Macbook Air, at blive drillet...

Tor Birk Trads

Kultur
27. september 2013

Elsker

Min kones kurver, Scheunenviertel, Via Katastroferne, navnet Sonia, Teaser And The Firecat, lugten af cement, Euroman, mors hus i Azille, at blive kradset hårdt på ryggen, ginger ale, Martin Walser, sofaen, forladte bygninger, illusionen om at jeg læser Salman Rushdie, Estelle Parsons i August: Osage County, filterkaffe med kold mælk, løbeturen på Kastellet, Poul Krebs, at pollensæsonen er slut, rødvin, Tuborg, linser, morgensmøgen, andre folks smøger, Vibevænget, All My Dreams Come True, at min datter på tre ser på mig og spørger »var det en hård dag i dag, far?«, håndsyede sko, BBC Book Club, lam i spinat, at være den, der kører bilen, Taiye Selasi, DSB 1, dansere, gode kuglepenne, min Macbook Air, at blive drillet, loppemarkeder, Beirut by night, politiprogrammer på Kanal 5, færgen til Sejerø, Facebook, Karen Blixen, Adidas-sandaler, Murray Hills, store gynger, Nusrat Fateh Ali Khan, Peter Belli og PJ Harvey, This American Life, vodka og tonic, Børge Mogensen, Julie Mehretu, Fakta, at jeg pludselig elsker det, jeg ikke elskede før.

Elsker ikke

Min kritiske sans, Caffe latte, knivskarpe burgerboller, Sevilla, foråret, naboklager, politisk feminisme, politisk hvad-som-helst, Politiken, Pulled Pork, masseproduceret tøj, at stå i rundkreds og holde i hånd, nyansatte inklusionskonsulenter, min kones mad, Deadline, at blive overhørt, banal natur: sennepsmarker og bøgeskove og sådan noget, brugskunst, at jeg skal tisse, når jeg kører i elevator, liljer, at komme alt for hurtigt, mine stive moraler, Årstiderne, krig i Mellemøsten, jaloux mænd, Hof, min sangstemme, tvungen sommerhusidyl, SF, premierefester, alle slags kager, at jeg ikke lytter til min datter.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her