Elsker, elsker ikke: Glenn Christian

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Kultur
4. oktober 2013
Tanken om et liv på andre planeter. Den blinde kat, jeg mødte i staten Maine. Ravnsort kaffe med Rasmus Halling Nielsen. Nico fra Esbjerg. Per Nørgårds uendelighedsrække. Company Flow...

Tor Birk Trads

Elsker

Christian Lollikes stykke: All My Dreams Come True. William Faulkner. LEA. Donna Haraway. Mit samarbejde med Sonja Rendtorff og Masar Sohail. Tanken om et liv på andre planeter. Den blinde kat, jeg mødte i staten Maine. Ravnsort kaffe med Rasmus Halling Nielsen. Nico fra Esbjerg. Per Nørgårds uendelighedsrække. Company Flow. Ovartaci. Antonin Artauds udknaldede oplæsning. Kiko, den syngende hund. Natten. Peter Frödin. Stilheden. Larmen. The Book Trader i Skindergade. Grønlandshvalen. Albertslund Terror Korps. Joseph Beuys værk: Arena (where I would have got if I had been intelligent). Brasilien. Peru. Chris Marker. Et smil. Løbe. Sønderho. Rutiner. Skrive. F.eks digtet: En lykkelig maskine/En grusom fantasi/Et fantastisk spektakel/Et hjul der står stille/Man mærker det ikke/Man løber for livet/Et ord der slår til/Hundene gør (Inger Christensen).

Elsker ikke

Århus. Folk, der konstant fløjter. Antropocentrisk vrøvl om at mennesket skulle være de eneste ’udvalgte’ her på kloden. Christiania-cykler og deres lastbilbrede vingefang overalt på vejene. Barndomserindringer i alt for lange romaner. Træthed, melankoli og skarpe tænder i mit hjerte. Heldagsskole. Danske Bank. Disney. Kunstmesser. Chart 2013-14-15. Bare tanken. Folks store iver efter det moderne, fremskridtet, det nye, når de nu ikke engang selv har fået babyhovedet ud af præstekraven. Det personlige. Diagnoser. Vejret. Voksne mænd på skateboard. Smileys. 4o grader i januar. Drinks. Tendenser. Jordens undergang. NSA. Det private. Solbriller. ’Problemet’ Jeg og mig. Gule øjne. Racisme. Madskribenter. Køkkenchefer.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her