Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Sanne Munk Jensen

15. november 2013

Elsker

At skrive (når jeg endelig har en historie), kærlighed, kaffe, ventede og uventede gæster, formålsløse gåture, overståede løbeture, min søns ugelange begejstring over nye, neonfarvede fingervanter, Bruce Springsteen, Bowie og Tindersticks, min datters virkelig dårlige vittigheder, frihed, rummelighed, ændringer i planerne, Skagen, Seinfeld, sene eftermiddagslure, lange morgener, solskin og is, at køre langt i bil, grineflip, freudian slips, min kombinerede vaske- og tørretumbler, tjenester og enhver form for omsorg, selvironi, lufthavne, unge menneskers sprog, ordsprog, sproglig præcision, stor patos, Morten Nielsen, Per Petterson, Virginia Wolf, When Harry met Sally, Will Ferrell, Jeff Bridges, mojitos, dessertvin, chili, tyrkisk peber og at falde i søvn med oprigtig følelse af, at det sgu alt sammen nok skal gå.

Elsker ikke

Når jeg ikke har nogen historie at skrive, at udkomme, at lave mad, pante flasker og købe toiletpapir, selvhøjtidelighed, nærighed, grådighed, overophedede politiske diskussioner, spin, selskabslege, menneskelig afmagt, jazz, R’n’B, at min datter elsker R’n’B, crossfit, kræsenhed, teknik, synet af mænd der løfter benene når de cykler gennem en vandpyt, ulvetimen, forældreintra, gadegøgl, legepladser, langt de fleste fjernsynsprogrammer, økonomi, søndagsblues, offentlig transport, udtrykket ’at spæde lidt til’, betegnelsen ’Udkantsdanmark’, karbonader, religion, Ringenes Herre, rigiditet, praktisk påklædning, at skælde ud, stressede morgener, øjeblikket hvor jeg ikke ved om jeg skal give kram eller give hånd, at jeg aldrig kan huske hvor jeg har lagt en skid og at vågne kl. 4 med umotiveret følelse af at være bange for at dø.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu