Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Torben Munksgaard

29. november 2013

Elsker

Strømper der har den rette elasticitet, at der findes piller mod næsten alt, strømafbrydelser der lammer samfundet, mariehøne på svensk, Nick Drake-dokumentarer på YouTube, at sparke til en bold nogen har glemt på vejen, tomme tog, træer, især birketræer og de fleste klatretræer, kolleger der undlader at spørge hvordan det går fordi de ved at jeg mener at der ikke findes et kort svar på det spørgsmål, kalamata- og halkidikioliven, små landeveje om sommeren, melankolien i Sjöwall og Wahlöös krimier, visse kvinders latter, andres stille smil, det arabiske alfabet, palak paneer med frisk koriander, når Tina der er bartender på Nørrehus sætter ’Transvision Vamp’ på, og Niels og Rikke mumler med på »I Want Your Love«, at sidde på min altan om sommeren og se solen gå ned bag Kapelvejs tage, solnedgang bag tage i det hele taget, Schrödingers ligning og Everetts fortolkning, hende den mørkhårede pige på cykel forleden da hun tog fejl af mig og en anden og hilste, min egen evne til at leve mig ind i en anden og hilse tilbage.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu