Folk
Læsetid: 1 min.

Folk

Kultur
30. december 2013

@Fedeabe

Tv-vært, journalist og humorist Anders Lund Madsen har ondt af kollegaen Emil Thorup: ’Emil Thorup er blevet så kendt, at han ikke vil bruge offentlig transport. Det, synes jeg, er synd. Jeg tager 1A hver dag. Og det går lige.’ Godt at høre.

@scottderrickson

Den amerikanske film- instruktør Scott Derrickson er forståeligt glad for japanske Akira Kurosawa, fordi han ’er den eneste instruktør med et samlet værk, der konstant er både stor kunst og stor underholdning’.

@SSJ_LFPoliti

På Twitter informerer vagtchefen hos Sydsjællands Politi om stort og småt – indimellem er det endda sjovt, som f.eks. juleaften: ’Det’ jul, det’ cool, det’ nu man hygger sig bedst, aftal nabohjælp, og undgå ubuden gæst.’

@RobDenBleyker

Til sidst et godt råd her inden nytår: ’Hav det ikke dårligt over ikke at nå dine mål for 2013,’ tweeter tegneserietegneren Rob DenBleyker. ’Jorden har brugt året på at rejse 940 mio. kilometer og er endt samme skide sted.’

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her