Klumme
Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Benni Bødker

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.
Kultur
7. februar 2014

Benni Bødker

Karen Vad Bruun

Elsker

Panering og kapers, Carlsens Kvarter, Charles Dickens og Raymond Chandler, min tilbagevendende drøm om et uopdaget labyrintisk kvarter midt i København, obskur pulp, Kingnites Diamondi og Esbens andre sære havdyr, Dragens Hule (R.I.P.), Lemmy (endnu ikke helt R.I.P.), Copenhagen Comics, Mezcal og Montsant, Tardis besættelse af Paris, middagslur med Karen, at arbejde så længe rusen varer, Dr. Space & Øresund Space Collective, Kim Leine, norsk black metal (og svensk), sne over Brumleby, eksperter på P1 der fortæller mig om Von Neumanns universalgenerator, Shub Niggurath, Umberto Eco, Nausicaa fra Vindens Dal, 120 Rue de la Gare, Morryssom på Rosellon con Girona, at lege fisleg med Fanny, Sunlight Studio ca. 1989-92, Kill Town Death Fest & Heavy Days in Doomtown og Ungdomshusets åbne døre, Boarp, C90 (med og uden Dolby), vinylens genkomst, smør, chipotle, Mein Haus am Michaelerplatz.

Elsker ikke

Bullshit og newspeak, at flytte, internetforargelse og Facebook-kampagner, forfatterblogs, håndværkerradio, rosiner i bagværk, midlertidige fællesskaber, reklameaviser, pomerans, cykelhjelme (og at der ikke er noget godt argument for at undvære dem), kødkvalme, revolverkapitalismens genkomst, politikerlede, receptioner, store hvide mænd med trang til at styre deres omverden, genkristningen, Parken, tv, unikke tatoveringer, Jægersborggade, PR, musik i det offentlige rum, offentlig transport, minimælk og fedtfattige produkter, chiliskjorter, skamløs selvpromovering, bank amok.

Serie

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her