Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Bjørn Rasmussen

11. april 2014

Elsker

Lille hvalpekylling og henriette tarmvald og unghelm, feta hængt op som sejl mellem trætoppene og lange valmodshenning, jeg elsker­ sovsemetaforer og min mands skæg, min hunds skæg, fiskesmat og et langtøje, uden filter, en syren, en hyacint, laksefarvet, jeg elsker lille hønsesjov og sufjan trivibirkes, petrean og kalvan og sansedorte, en torsdag i livet, annjäderlund, michael haneke og cocorosie, jeg elsker en citrusfrugt, ethvert grøntsagsærinde, langt rødt hår, heste, orgasme, sprødt skind og tykke notesbøger, mads ananda lodahl, jeg elsker en savsmuld og lollet gråd, abrikosen og haletudsen, kære ven, kom lad os ture, champagnemorgen, tørt græs, jeg elsker englevinger, ydre kønslæber og brune nosser, sperm, jeg elsker en guvernante, en lang hær af kalkuner­, billie holiday og sara stridsberg og david lynch og sol og hjertesmertedigte, teenagere, jeg elsker klistermærker og ekskærester, en trombone fuld af savl, skoddekadente drags og jacob og unibrow.

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Hornstrup Yde
  • Storm Lillevang
Katrine Hornstrup Yde og Storm Lillevang anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu