Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Bjørn Rasmussen

11. april 2014

Elsker

Lille hvalpekylling og henriette tarmvald og unghelm, feta hængt op som sejl mellem trætoppene og lange valmodshenning, jeg elsker­ sovsemetaforer og min mands skæg, min hunds skæg, fiskesmat og et langtøje, uden filter, en syren, en hyacint, laksefarvet, jeg elsker lille hønsesjov og sufjan trivibirkes, petrean og kalvan og sansedorte, en torsdag i livet, annjäderlund, michael haneke og cocorosie, jeg elsker en citrusfrugt, ethvert grøntsagsærinde, langt rødt hår, heste, orgasme, sprødt skind og tykke notesbøger, mads ananda lodahl, jeg elsker en savsmuld og lollet gråd, abrikosen og haletudsen, kære ven, kom lad os ture, champagnemorgen, tørt græs, jeg elsker englevinger, ydre kønslæber og brune nosser, sperm, jeg elsker en guvernante, en lang hær af kalkuner­, billie holiday og sara stridsberg og david lynch og sol og hjertesmertedigte, teenagere, jeg elsker klistermærker og ekskærester, en trombone fuld af savl, skoddekadente drags og jacob og unibrow.

 

Elsker ikke

Optegnede øjenbryn og et solarium i provinsen og pigefarver og drengefarver og fredsbevarende styrker, jeg elsker ikke en nynazist og fugle i mit ansigt, medicinen, min mave, biler, reklamer, jeg elsker ikke det kapitalistiske samfund og leverpostej, økonomi, positiv psykologi og strøget, flaget, militæret, jeg elsker ikke danmark, jeg elsker ikke fodboldkampe og håndboldkampe og højtider, højtbelagt smørrebrød, actionfilm, komedier og racister, en virksomhed, en krimi, funk, jeg elsker ikke mit selvhad, mit umættelige behov for at alle skal elske mig, jeg elsker ikke søndage og så lukker vi og slukker vi, shopping, lungerne, elektronik, jeg elsker ikke smukt bestik og folk der gør nar, sladder, mode, sovs.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Hornstrup Yde
  • Storm Lillevang
Katrine Hornstrup Yde og Storm Lillevang anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu