Elsker, elsker ikke: Jonas Suchanek

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Kultur
25. april 2014

Jonas Suchanek

Kasper Palsnov

Elsker

Hjemmedyrk/gendyrk, byen som have, ideen om at planter er organiske fabrikker, grimme katte, Museum of Bad Art, George Bushs malerier, avocado, våde drømme, Jonathan Meeses kunstdiktatur, Sergei Jensens modvillighed, DIY-tankegang, Bali-Shag, storskrald (one man’s trash ...), Nordvest!, forklaringsmodeller/tom retorik, Iggy Pop, at skrive til tilsyneladende utilgængelige folk og få svar, Frank Jensens sjove forsøg på at legalisere cannabis, YouTube som skolebænk, at trække vejret, at sove, at grine, at læse (dagbøger fra de store opdagelsesrejsende især: Cook/Diaz/Colombus), at lægge arm med fremmede, at smile/blive smilet til, at planter leger, at vand har hukommelse, at der er liv i rummet, at dommedag udsættes ligesom en dårlig date.

Elsker ikke

Overhånd, planned obsolescence, Goldman Sachs, numeriske forkortelser som 9-17, 7/11, 9/11, 24/7-365, Normal Tid, New Normal, ordet normalisering, mit overtræks 10-års jubilæum, huller i strømperne (jeg føler stor afmagt), månelandingen, nettet som underholdningsværktøj, Bali-Shag, at blive sniffet af forbipasserende på gaden, triste kærestepar, spindoktoruddannelsen, at hundelorte pludselig er en politisk løsning (det er ufatteligt visionsløst!), boligspekulation, what-if-ism, kostpyramiden, den forventeligt ringe dækning af Bilderbergmødet i DK, slaveri i alle afskygninger, NSSA, racisme, speciesisme, Danish Crown, Ben & Jerrys, tv-serier med dåselatter (kan vi ikke snart få en med dåsegråd?), hårde tomater, labyrinter og brætspil.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her