Læsetid: 4 min.

Dagens Bukse-Marius

Man kan udmærket sammenligne nutidens sveddryppende privatbloggere, der af sikkerhedshensyn må arbejde anonymt, med modstandsfolkene under krigen. Det er dem, der ved, at nogen må gøre det beskidte arbejde
Man kan udmærket sammenligne nutidens sveddryppende privatbloggere, der af sikkerhedshensyn må arbejde anonymt, med modstandsfolkene under krigen. Det er dem, der ved, at nogen må gøre det beskidte arbejde

Ib Kjeldsmark

2. maj 2014

Hvad får egentlig voksne mænd til, sådan hen på aftenen og i svedige nattetimer, mens resten af familien sover, at sætte sig til computeren for, som regel ganske anonymt, at svine andre mennesker til? Alt fra politikere, debattører, kunstnere, alle der ytrer sig offentligt, får et ordentligt fur, den ene efter den anden. De får at vide, at de er ubegavede, medfødt, korrupte, grimme og dumme, fordrukne, røde svin og degenererede aber. Det sker en sjælden gang, at det er en skuffet venstreorienteret, der synes det går for langsomt med revolutionen, der tager til orde på den måde, men internettets mulighed for anonymt at overbelorte folk er nu alt overvejende en idræt for de muntre folk på højre flanke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Henrik Christensen
  • Heinrich R. Jørgensen
  • Per Torbensen
  • Niels Mosbak
  • Lise Lotte Rahbek
  • Holger Madsen
Henrik Christensen, Heinrich R. Jørgensen, Per Torbensen, Niels Mosbak, Lise Lotte Rahbek og Holger Madsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Sammenligningen med modstandsfolk holder ikke, men ellers rammer beskrivelsen af den megen skriftlige galde, der kommer til udtryk på nettet, ganske godt.

Og denne galde er hovedårsagen til, at der er mere og mere, man absolut hverken orker at læse eller kommentere.

Michael Kongstad Nielsen

Man kan jo også bare springe svinerierne over. Og gå direkte i fængsel, nej, til de interessante og inspirerende ting. Lade galden ligge, og måske også Vinn Nielsen, for i stedet at dyrke det opløftende i det gale.

Gazprom et al.

Apropos - gas og nazi – ifølge sædvanligvis velunderrettede ironiske kilder har tyskerne udarbejdet en plan – det er jo som bekendt et grundigt folkefærd – som skal effektueres - så snart neonazister og andre skiderikker i Tyskland på fremmarch - skulle gå hen og få magt som de har agt – en redningsplan som skal anmode Putin om at lukke for gashanen – deres oldefædres udryddende fortid i Østeuropa giver oldebørnene mareridt – og det er ganske vist …

Per Torbensen og Heinrich R. Jørgensen anbefalede denne kommentar
Holger Madsen

Bent Vinn Nielsen har ret, - der er for mange Bukse-Marius politikere i DK.
Læs om Bukse-Marius i Hans Scherfigs " Frydenholm " , - aktuel som aldrig før.!

Bill Atkins

Journalistik og internettets tilbud om ytringsfrihed er også klassekamp !!! ...hvis de sarte sind har det svært med det, må de se at få det lært.

Anders Hede

Man skal altså være pænt meget venstreorienteret for at mene at den ene fløj har noget at lade den anden høre på nettet. Der er mindst lige så mange på den røde fløj som skriver harme indlæg, laver pia kjærsgaard tegninger med grisehoved etc.
Men at der skrives meget harmfuldt og ekstremistisk på nettet kan der ikke være 2 meninger om. Det er bare for primitivt at bilde sig selv ind at det er lokaliseret til én bestemt fløj

Tobias Hansen

Så Bent Vinn Nielsen sidder en sen nattetime og giver de slemme højreorienterede et ordentligt møgfald. Fordi han er en af de muntre mænd på venstre flanke.
Måske er det derfor det går så godt for vi borgerlige for tiden, fordi vi kan lidt bedre med det der logik.

Bill Atkins

Det er tidens paradoks at de småborgerlige højreradikale tror det går dem godt i disse tider. Forklaringen er mangefoldig - men manglen på historisk ballast og analytisk evne, er blandt de vægtigste årsager. Vi venstreorienterede går og smiler smørrede...

Tobias Hansen

Sådan! Jeres glade humør og lyse sind kan ingen tage fra jer, som Bent Vinn Nielsen også er et storslået eksempel på :-D

Tobias Hansen

Nej nej nej, jeg talte KUN om den muntre venstrefløj. Os højrefløjere er psykopater der lever røvkedelige liv som civilingeniører og brugsuddelere (i sandhed lavstatus jobs) og har ikke så mange andre følelser end vrede og frygt.
NEJ! Det RIGTIGE liv leves på venstrefløjen, som Bent Vinn Nielsen er et storslået eksempel på :-D