Læsetid: 7 min.

Forsamlingshus for åndsarbejdets fremme

Fanø Free Folk Festival er en mikrofestival for 150 fritænkere, en empatisk koncertrække og en mageløs social begivenhed – helt befriet for det traditionelle kunstner/publikumhierarki. Informations musikredaktør har været indlejret i den weekenden igennem
Tyske spillemænd i klitlandskab – Hungerhoff & The Wild Roots giver koncert i udkanten af Sønderho under den intime, empatiske, frit tænkende Fanø Free Folk Festival.

Ralf Christensen

30. juli 2014

Fanø vakler i disen af sanseindtryk. Den flade aflange ø smelter i weekendens varme og dens stærke lokalkultur fortoner sig under en empatisk invasion af musikere fra hele verden. Herude i Vadehavet gør Fanø Free Folk Festival op med vante forestillinger om, hvad folkemusik kan være – endda i en landsby, der, som et af de eneste steder i Danmark, kan bryste sig af en levende folkemusiktradition, overbragt fra generation til generation i seks led. Men her i det så traditionsrige Sønderho befinder vi os pludselig på ny grund, i færd med at bygge blid uro oven på historisk ro.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Anker Nielsen
  • Torsten Jacobsen
Anker Nielsen og Torsten Jacobsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det bedste ved, at sommeren snart er forbi, er bevidstheden om, at man ikke hver dag skal konfronteres med endnu en åndssvag festival et eller andet obskurt sted i kongeriget.