Elsker, elsker ikke: Tom W-O Silkeberg

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Kultur
12. september 2014
Olga Ravn

Elsker

At vågne tidligt, fordi der er lyst af sommer. Jeg elsker at se på min iPhone, at der ligger sms’er fra natten, jeg elsker at mine venner tænker på ’hvordan det går med mig’. Jeg elsker at være populær. Jeg elsker, når det er så varmt, at luften og huden er jævnbyrdige. Jeg elsker at se på dit ansigt, mens du sover. Jeg elsker, når alting føles dyrebart, som om jeg har råd til hvad som helst uden at skulle tænke på penge. Jeg elsker eftermiddage, når jeg løber 7 km og føler mig som i et forhold til verden. Det gør mig lykkelig at komme tilbage til nogen. Jeg elsker min yndlingstrøje fra hope. Jeg elsker at spise en stor salat, for jeg kan godt lide følelsen af ikke at blive mæt, efter jeg har spist. Jeg elsker, når vi har sex på en fremmed plads, og du rører ved min ryg med hånden uden at tænke over det. Jeg elsker, at alting kan føles så enkelt. Jeg elsker bagefter, når vi ligger helt arbejdsløse og ser Game of Thrones, som du downloadede, og jeg sover i din favn inden slutningen.

Elsker ikke

Mit profilbillede. Jeg kan ligge i sengen med følelsen af, at alting sker et andet sted. Jeg elsker ikke, at det bare bliver mørkt. Jeg elsker ikke, at vi bor i forskellige lande. Jeg elsker ikke True Blood. Jeg elsker ikke stilheden, når jeg ikke kan sove. Efter natten kommer andre nætter, det elsker jeg ikke.

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her