Læsetid: 8 min.

Maria Gerhardt: ’Jeg skal have tatoveret et sejlskib på min brystkasse’

Maria Gerhardt er blevet kaldt hipster og DJ-dronning. Som 34-årig fik hun brystkræft. Nu har hun skrevet en bog, der handler om, hvad der sker, når en kick ass-personlighed klasker helt sammen
Maria Gerhardt, også kendt som Djuna Barnes, fik brystkræft som 34-årig. Nu har hun skrevet om bog om kærlighed og kræft.

Tor Birk Trads

5. september 2014

Vi sidder i en taxa på vej mod Rigshospitalet, fordi jeg har en knude i mit venstre bryst. Jeg har haft den i så lang tid, at den er blevet en del af mig, og jeg har på intet tidspunkt været bange. Måske er jeg dum. Måske har jeg storhedsvanvid. Men jeg tænker, at jeg er for vigtig til at dø.

Sådan beskriver Maria Gerhardt, også kendt som DJ Djuna Barnes, i sin nye bog den dag, hun modstræbende måtte erkende, at hun havde fået en kræftknude i brystet:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Johanne Schwensen
  • Simone Bærentzen
  • Mikael Velschow-Rasmussen
  • Philip B. Johnsen
  • David Zennaro
Johanne Schwensen, Simone Bærentzen, Mikael Velschow-Rasmussen, Philip B. Johnsen og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hvor god en artikel. - De var alligevel også lidt i vejen, brysterne. Ja, sådan kan man godt have det, og skønheden i at blive en dreng igen er stor. Og frasigelse af hormonbehandling, som gør en lige den tand mere elendig, end man var i forvejen. Sådan. Tak unge skønne kvinde for at lade mig huske, at vi er flere!