Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Amalie Smith

31. oktober 2014

Elsker

Når kroppen virker, smagen af koriander, lav sol over Assistens, at ligge på græs, magnetisme, grøn te, farvet voks, at svømme i havnen, internettet, at planter kan bevæge sig, at læse eller få fortalt noget, jeg ikke vidste i forvejen, at fortælle det videre, uventede henvendelser fra fremmede, at turde tale, at danse, at glemme mit ansigt, at tage vare på ting, at give ting videre, varme i brystet, universets tid kogt ned til et kalenderår, at alt er bygget af grundstoffer skabt i stjerner og eksplosioner for lang tid siden, solidaritet, selvorganiserede læsegrupper, omsorg, iver, mod.

Elsker ikke

Blæst, overbelyste rum, at ligge søvnløs, kærestesorger, nej-stemmen i mit hoved, at cykle på brosten, at tage beslutninger, at fortryde, at have syge venner, ulogisk indrettede trafiklys, bøder, facebook-diskussioner, caps lock, arytmisk hjertebanken, fracking, stråling, hype, dumhed, dovenskab, droner, derivater, bankvæsnet, bureaukratisering, at universiteterne drives som virksomheder, målstyring, tidsspilde, temafester.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritiske, seriøse og troværdige.

Se om du er enig – første måned er gratis

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu