Klumme
Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Maja Lee Langvad

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Pastelfarver, arbejdsprocesser, jeg tror jeg ville elske at brodere

Jakob Dall

Kultur
21. november 2014

Elsker

Pastelfarver, arbejdsprocesser, jeg tror jeg ville elske at brodere, fake Burberry, forfinede dufte, Marguerite Duras, Maude, gamle alkoholiserede kvinder der ligner tudser, havet, jeg elsker havet, at læse i sengen, at spise i sengen, at sove i sengen, at skrive i sengen, at klynke højlydt, når det ikke er nødvendigt at tale, når kirsebærtræerne springer ud, dage der flyder ud i hinanden, dengang du også elskede hindbærsnitter, is og sne, storslåede landskaber, den der spread fra Urtekram, intimitet men ikke med hvem som helst, at læse højt for dig, når et menneske gør noget ud af sig selv, overskud, at sove med lavendelpuder på øjnene, at gå i jimjilbang kun for kvinder, Seoul by night, cigaretter med click, klipper, at kunne se horisonten, at adoptionskritikken findes, høje gamle kaktusser, engelske haver, at hade Olafur Eliasson, at gå

Elsker ikke

Kød, kaffelugt, røde biler, fysisk smerte, kunstige dufte såsom duftlys og skyllemiddel, den sociale arv, busrejser, at prutte om prisen, omstillingsprocesser, politiske debatter, palmer, stråtage, stive knus, at skulle tjene penge, at blive afvist men hvem gør det, trangen til at håne svenskere for at være politisk korrekte, adoptionsbureauer, at du er allergisk over for dronningemandler, sociale medier, naturalistiske dildoer, nissehuer

Serie

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her