Læsetid: 1 min.

FOLK

FOLK fra dagens avis
13. november 2014

Bieber I

Teenageidolet Justin Bieber er kommet i unåde. Ikke for hverken gaderæs i dyre biler eller potrygning, men for ubevidst at bringe dårlig karma til sportshold. En slags ubevidst forbandelse ved sin blotte tilstedeværelse forstås.

Bieber II

Således fik footballholdet Pittsburgh Steelers højst overraskende klø af bundholdet New York Jets i søndags. Nederlaget indtraf, efter Justin Bieber havde poseret for kameraet med en håndfuld Steelersspillere før kampen.

Bieber III

Samme skæbne oplevede basketballholdet Miami Heat under finalekampene i juni. Justin Bieber troppede op med Heat-kasket på, og favoritterne fra Miami blev over fire kampe banket af San Antonio Spurs, som vandtNBA-trofæet.

Bieber IV

Under sommerens VM i Brasilien undrede flere sig over Spaniens nedsmeltning. Mon den canadiske popstjerne havde en finger med i spillet? I hvert fald blev han fotograferet med en Spanientrøje før det svidende 1-5 nederlag til Holland.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu