Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Maja Lucas

13. februar 2015

Elsker

Lyden af basklarinet. »Miles Runs the Voodoo Down.« At svømme nøgen. Morgener og formiddage. Coetzees kulde og Tua Forsströms musikalitet. Bøffer, æbler og avocado. At læse Wodehouse inden jeg falder i søvn. At skrive. Kærtegn. Aviser. Synet af strandskader og lyden af dobbeltbekkasiner. Per Højholt. Per. Præcision.

Elsker ikke

Manglende komma ved tiltale (»Vi skal spise Per« i stedet for »Vi skal spise, Per«). Stokkonservative røvhuller, der i mødet med ’de fremmede’ stiller sig an som forsvarere af kvinders og homoseksuelles rettigheder. Royalister der bruger økonomiske argumenterer til forsvar for deres irrationelle holdning. (»Kongehuset er billigere end en præsident.«). Anglicismer. Varevogne i formiddagstrafikken. Folk der offentligt pointerer, at de ikke kan lide smålighed. Snøresko til børn i trodsalderen. Min ansigtsbehåring. Min usikkerhed. Min ærgerrighed. 1864. Handlingslammelse i klimaspørgsmålet. Borgerlig økonomisk politik, særligt overtroen på at topskattelettelser medfører større arbejdsomhed. At min elsker ikke-liste er længere end min elsker-liste. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu