Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Katrine Grünfeld

13. marts 2015

Elsker

Mine børn. Ældgamle krogede træer med kroner jeg kan bo i, når jeg beslutter mig til, at det er på tide at bo der, en tykfed fod der aldrig må blive aflang med hår og seje negle, hatte, alle hatte, bare ærgerligt, at jeg ligner en dame med hovedet skudt ned i halsen med hat på, men jeg prøver hver morgen at gå med hat, demonstrationer som jeg kan se på oppe fra min lejlighed, især hvis menneskene går efter en lastbil med musikanlæg der spiller noget med Peter Belli »lala … racister bliv væk fra vort kvarter« eller sådan noget, store hænder, Duras og hendes vanvittige lister, en kvindelig statsminister, der siger, at hun er feminist og at alt andet bliver lige meget, papmaché i børnehaven, skamløshed, for det er et godt ord, når man ser grundigt på det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu