Læsetid: 1 min.

FOLK

FOLK fra dagens avis
Kultur
5. marts 2015

Mylle-fans

69 år fylder Danmarks førende ekspert i det danske såvel som europæiske Melodi Grand Prix i dag. Vi taler selvfølgelig om Jørgen de Mylius, eller som han hedder i folkemunde: Mylle. På Facebook har han en fangruppe på 513.

Kuglestøbere

Samtidig kan Joachim B. Olsen fejre 10-året for sin guldmedalje ved EM i kuglestød. I dag støber han som bekendt kugler for Liberal Alliance, hvor han som erhvervs- og arbejdsmarkedsordfører kæmper for guld til dem, der i forvejen har.

Streamere

På Twitter glæder den tidligere kuglestøder sig over tredje sæson af Netflix-serien om det politiske magtspil i USA, ’House of Cards’. Fornøjelsen er han ikke ene om på Christiansborg. Serien har også en fan i Venstres Jakob Engel Schmidt.

Sympatisører

Om seriens hovedperson siger venstremanden: ’Normalt tænkende mennesker med empati og logik ville have svært ved i virkeligheden at sympatisere med Frank Underwood, men vi følger jo alle sammen åndeløst hans vej mod magten …’

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her