Læsetid: 4 min.

Go with the crowd

Gentag lige efter statsministeren: når du kommer til Danmark, skal du arbejde! Der er ganske vist indfødte danskere, der ikke får lov til at arbejde, fordi der ikke er nok at lave, men bare rolig: vi skal nok finde et eller andet at sætte dig til. Og hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan du komme i aktivering, kan du
Gentag lige efter statsministeren: når du kommer til Danmark, skal du arbejde! Der er ganske vist indfødte danskere, der ikke får lov til at arbejde, fordi der ikke er nok at lave, men bare rolig: vi skal nok finde et eller andet at sætte dig til. Og hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan du komme i aktivering, kan du

Ib Kjeldsmark

27. marts 2015

Vi er næppe noget flertal, men vi bliver afgjort flere og flere, der tænker Åh nej, når der endnu en gang er en politiker, der begynder at snakke om muslimske kassedamers tørklæde. Her på det seneste er det en venstremand, men det kunne jo have været hvem som helst, lige fra socialdemokraterne og ud mod højre. Står det et sted i grundloven, godt skjult for de fleste, at de allermest gumpetunge og konforme af ånd og sind absolut skal blande sig i andre menneskers påklædning? Hvis man er gammel nok, kan man jo huske det fra tidligere. Mænds lange hår, kvinders miniskørter, kvinders nøgne bryster på stranden om sommeren, hanekam og piercinger. Altid kommer de kedelige rendende med deres fordømmelse og deres ubegribelige forestilling om, at det er dem, der repræsenterer det rigtige, mens folk, der har lidt fantasi, folk der i det hele taget er lidt gang i, naturligvis er helt igennem forkerte. Ligesom folk med andre kulturelle skikke naturligvis også er forkerte. Man bliver træt helt ind i knoglerne: Kunne man ikke på en eller anden måde lokke idioterne til at kravle op i træerne igen. Det var jo på ingen måde frivilligt, at de i sin tid kravlede ned fra dem. For en ordens skyld: jødernes kalot er selvfølgelig helt o.k. og i orden. Og muslimerne kan være glade for, at jøder også omskærer deres drengebørn. Ellers var det blevet forbudt ved Lov & Pia Kjærsgaard for længe siden.

Vores meget velfriserede statsminister optræder nu på store skilte på landets jernbanestationer. Nu i udpræget friluftsskikkelse, med et tækkeligt tørklæde – men om halsen, selvfølgelig, ikke over håret. En sympatisk og jordnær yngre kvinde. Det er hun da sikkert også. Hendes budskab kan man læse på teksten ved siden af hende. Strammere asylregler, tjek. Når du kommer til Danmark, skal du arbejde, tjek og flueben. Man behøver ikke være faglært spindoktor for at vide, at det sidste budskab trods alt ikke først og fremmest er stilet til krigstraumatiserede flygtninge, men til de ganske almindelige danskere, der de seneste år er flygtet fra Socialdemokratiet over til Dansk Folkeparti. Se bare her, kammerater og lidelsesfæller, vi er skam også indvandrerfjendske! Så kom trygt tilbage til os, så vil Danmark igen blive til det Danmark, du kender.

Sur i skralden

Inger Støjberg, der ganske vist ikke formelt repræsenterer Dansk Folkeparti, men det kan vel være hip som hap, skræpper allerede op, godt sur i skralden. At hade indvandrere og flygtninge er hendes politik, hvor var vi henne, hvis de røde også begynder at føre borgerlig politik med særligt henblik på mistænkeliggørelse og tilsvining af folk med anden etnisk herkomst. Hun er godt gammeldags forarget, hun føler sig snigløbet. Det er vel ikke usandsynligt, at hun i dette øjeblik overvejer, om der bør rejses rigsretssag mod Helle Thorning Schmidt. For tyveri af politisk holdning og bedste politiske kort. Og sådan i det hele taget: ihh, altså!!

Venstrefløjen og de sædvanlige pladderhumanister brokker sig selvfølgelig over statsministerens – som de jo synes – brutale udmelding. Men hvad så? Det er jo hvad de plejer at gøre, det ligger i deres dna, det er hele meningen med deres politiske tilværelse at kritisere andre for selv at fremstå som både bedre og mere anstændige end folk, der påtager sig det tunge og belastende arbejde at føre den nødvendige politik ud i livet. Med de midler der nu engang står til rådighed i den politiske virkelighed, hvor et flertal af befolkningen nu engang er jævnt indvandrerfjendske. Det er det professionelle synspunkt, det er Socialdemokratiet og regeringens synspunkt. De anstændige kan holde deres kæft, kan de. Der er alligevel ikke nogen, der gider høre på dem. For at sige det som det er: go with the crowd eller gå ad helvede til. Tiden er ikke til at pudse den moralske glorie og pippe stuelærd om lurende racisme. Tiden er til praktiske løsninger på praktiske problemer. Politik er det muliges kunst, som man siger. Det gælder naturligvis også i situationer hvor de hellige mener, at det mulige burde være umuligt at forestille sig. Så gentag lige efter statsministeren: når du kommer til Danmark, skal du arbejde! Der er ganske vist indfødte danskere, der ikke får lov til at arbejde, fordi der ikke er nok at lave, men bare rolig: vi skal nok finde et eller andet at sætte dig til. Og hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan du komme i aktivering, kan du. Så kan krigstraumerne få selskab i dit hoved, når du ligger søvnløs om natten. Så kan du slappe af med at tænke over, hvad slags fugl du mon er. Og hvis du nægter at tage et så vigtigt spørgsmål alvorligt, så pudser vi Martin Henriksen på dig. Han skal nok få lært dig at synge »Der er et yndigt land« så hver en tone står rent og skært som en ung, blond pige. I tækkelig sommerkjole og nul tørklæde om de gyldne lokker. Det er ikke sikkert, det bliver morsomt, man kunne endda forestille sig, at det bliver temmelig kedeligt, for ikke at sige lige så røvsygt som et lørdagsbal på Tylstrup kro i tiden før beatleshår blev tilladt. Men det er vel trods alt bedre end krig og vilkårlige henrettelser hjemme i dit taberland?

Nå, men måske løber det hele ud i sandet. Måske gælder truslen – og sådan skal det vel forstås? – om at skulle arbejde kun frem til efter næste valg. Så viser det sig måske umuligt at håndhæve. I den praktiske virkelighed.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Tanni Kromann
  • Tino Rozzo
  • Lise Lotte Rahbek
  • Svend Erik Sokkelund
  • Steen Sohn
  • Grethe Preisler
  • Maj-Britt Kent Hansen
Tanni Kromann, Tino Rozzo, Lise Lotte Rahbek, Svend Erik Sokkelund, Steen Sohn, Grethe Preisler og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Ole Brockdorff

Bent Vinn Nielsen understreger meget tydeligt i denne klumme, at han under ingen omstændigheder anerkender den ubestridelige historiske kendsgerning, at Kongeriget Danmark først og fremmest er danskernes land. At vi etniske kristne og ateistiske danskere har førstefødselsret til vores fædrene jord. Hvorfor vi generelt og helt naturligt har retten til selv at bestemme de grundlæggende betingelser for, at give asyl med deraf følgende arbejds- og opholdstilladelse til muslimske flygtninge og indvandrere fra alverdens fejlslagne islamiske stater.

Uanset hvor traumatiserede flygtninge påstår de er på grund af krig og kaos i hjemlandet, kan man ikke bare uden videre komme til et andet land med sine sociale og menneskelige problemer, og så her forvente eller kræve i henhold til nogle konventioner, at man nu kan leve en arbejdsfri tilværelse resten af sine dage på bekostning af andre menneskers daglige arbejdskraft, og så ellers insistere på, at leve i sin egen daglige etniske, sociale, kulturelle og religiøse ”osteklokke”, uden ønske om egentlige relationer og assimilering med den etniske befolkning og det sekulære demokrati.

Hvor står det skrevet i FN-flygtningekonventionerne og EU-konventionerne, at fordi du er traumatiseret krigsflygtning, at så har du krav på at leve en arbejdsfri tilværelse resten af dit liv i et land som Danmark, forsørget socialt og økonomisk af den overvejende etniske danske majoritetsbefolknings årlige indtjening på det private arbejdsmarked? Er det hvad Bent Vinn Nielsen forstår ved social lighed og retfærdighed? At danskerne skal betale så ensidigt for, at troende muslimer ikke kan leve i fred og fordragelighed med hinanden i deres hjemlande?

Som flygtning overlevede du jo krigens rædsler i dit hjemland, slap væk fra krigen, kom frem til Danmarks grænser gennem et netværk af kriminelle professionelle menneskesmuglere, og har fra dag 1 modtaget social og økonomisk samt menneskelig beskyttelse i et af de mest fredelige og udviklede demokratier i hele verden, der gennem mere end 150 år har opbygget et moderne civiliseret samfund med blandt andet ligestilling og stemmeret for kvinderne.

Bent Vinn Nielsen glemmer i sine følelsesladede humanistiske betragtninger, at den danske velfærdsstat gennem snart 40 år har bygget på det grundlæggende princip, at både mænd og kvinder i den erhvervsaktive alder skal være til rådighed for arbejdsmarkedet som klar betingelse for, at man kan modtage overførselsindkomster = bistandshjælp = socialhjælp. At samtlige mænd og kvinder bidrager til bruttonationalproduktet. Enten som ansatte lønmodtagere i de privatejede virksomheder – eller som ansatte i den offentlige sektor.

Er det social og økonomisk lighed og retfærdighed samtlige borgere imellem, at muslimske traumatiserede krigsflygtninge nærmest pr. automatik, bare skal tildeles førtidspension og økonomisk integrationshjælp samt alle mulige andre velfærdsydelser fra dag 1 af ankomsten til Danmark? Og så ellers resten af livet gå og leve en arbejdsfri tilværelse? Og efter dem også deres børn og børnebørn – fordi de er børn af traumatiserede muslimske flygtninge?

For nylig overhørte jeg en rystende dialog mellem nogle socialrådgivere på en restaurant, der sad og talte om, hvilket chok nationens etniske danske majoritetsbefolkning vil få, hvis det èn dag kommer frem med statistik, hvor mange tilkomne muslimske flygtninge, der i humanismens navn – og for at slippe for integrationen af dem – har fået tildelt førtidspension i både 20-års alderen og 30-års alderen, i stedet for at blive integreret i samfundet og på arbejdsmarkedet, så de kan forsørge deres egne familier.

Her fortalte en socialrådgiver de andre kollegaer, at ud af de omkring 250.000 førtidspensioner, der er godkendt siden den første integrationslov blev igangsat af den tidligere SR-regering i 1999, hvor kommunerne overtog integrationsarbejdet efter Dansk Flygtningehjælp, ja, der er langt over halvdelen af førtidspensionerne tilstillet fysisk raske muslimske flygtninge – mænd som kvinder – fordi kommunerne dermed slap for at integrere dem i lokalsamfundet.

Jeg spurgte efterfølgende en god kvindelig bekendt, der har været socialrådgiver i over 30 år, om det virkelig kunne være rigtigt, at man bare har siddet og delt førtidspensioner ud til højre og venstre til muslimske familier siden 1999. Hun svarede meget hovedrystende ja. Hun forklarede, at det politiske system dengang – som nu – nærmest dikterer på samtlige niveauer i centraladministrationen, at muslimer bare skal have udstedt førtidspension i humanismens navn, hvorefter man lukker øjnene for deres opbygning af religiøse parallelsamfund med religiøs og social kontrol i landets boligområder.

Den hurtige uddeling af førtidspensioner til muslimer var dog ifølge socialrådgiveren aftaget noget i de senere år på grund af den globale finanskrise, men principielt sidder kommunernes socialrådgivere med den indstilling, at muslimer først og fremmest skal have førtidspensioner. Ikke udelukkende fordi de skulle være traumatiserede på grund af krig. Men også fordi kommunerne derved slipper for et omfattende integrationsarbejde, når en muslimsk familie tildeles førtidspension, og så kan man i stedet fokusere på ubønhørlig aktivering af den etniske danske majoritetsbefolkning til arbejdsmarkedet.

Bent Vinn Nielsen ved udmærket godt, at Inger Støjberg aldrig har givet det mindste udtryk for had til hverken indvandrere eller flygtninge, men blot udtrykt et generelt ønske om, at muslimer fra alverdens fejlslagne totalitære stater assimilerer og integrerer sig med den danske befolkning. Støjberg har blot som mange andre udtrykt kritik over de mange u-integrerbare muslimer herhjemme, der er hamrende ligeglade med os etniske danskere og vores demokratiske styreform, men som ikke har nogen æresmæssige problemer med at lade sig livsforsørge hver måned gennem overførselsindkomster fra danskerne.

Det er så nemt at være human for andre folks surt indtjente penge til bruttonationalproduktet, når bare man selv hver eneste måned kan hente sikker overenskomstmæssig løn, ferie, pension og frynsegoder, og så ellers tilsvine hårdt arbejdende mennesker af forskellig politisk observans som nazister, fascister, racister og islamofober, fordi de ikke er på linje med den førte udlændingepolitik. Hvorimod de samme humanister konstant lukker øjnene for den racisme, diskrimination og kriminalitet, som de etniske majoritetsdanskere udsættes for af muslimerne på grund af dybe kulturelle og religiøse forskelle.

Hvem forsvarer anno 2015 den etniske kristne danske majoritetsbefolknings førstefødselsret til deres fædrene jord gennem århundreder? Hvem forsvarer den i grundloven indskrevne kristendom? I hvert fald ikke ret mange på den politiske venstrefløj, der gennem de sidste 20-30 år har set det som deres store opgave, at de først og fremmest skal forsvare et religiøst mindretal af muslimer fra alverdens nationer, der i de multikulturelle FN-menneskerettigheders navn selvfølgelig må have lov til at leve med deres patriarkalske familietraditioner, klankulturer og stammekulturer, selv om det er fuldstændigt uforeneligt med demokratiets sekulære love om blandt andet ligestilling og ytringsfrihed.

Det siger venstrefløjen bare ikke noget om til danskerne i valgkampen.

Samtidig indoktrinerer den samme politiske venstrefløj dagligt de etniske danske elever i folkeskolen, at kristendommen er noget rent privat, som de skal dyrke i hjemmet sammen med familien. Hvorefter de i næste moment fortæller lille Mikkel og Emma, at de hver dag skal udvise mangfoldighed, tolerance og respekt overfor muslimske Hassan og Aisha, fordi de er troende muslimer, hvis forældre ønsker at leve efter forskrifterne i en 1.400 år gammel hellig bog ved navn Koranen.

Nej, den danske integrationspolitik har ligget i brak gennem mange år på grund af politisk korrekthed, diskrimination, opportunisme, ansvarsløshed og ansvarsforflygtigelse fra selvbestaltede humanister, og jeg ved fra gode muslimske bekendte med stor politisk og menneskelig indsigt, at de såkaldte islamister hos blandt andet Hizb ut-Tahrir hver dag klasker sig på lårene af grin over de tossegode sagsbehandlere i kommunerne, der bare deler løs til højre og venstre af danskernes penge til muslimske flygtninge og indvandrere, uden at stille krav om egentlig arbejde og integration.

Kære Bent Vinn Nielsen, med hensyn til Socialdemokraternes aktuelle kampagne om flygtninge kan du tage det ganske roligt al den stund, at det udelukkende er brød og skuespil for befolkningen. Kampagnen skal blot få det til at se ud som om, at Helle Thorning-Schmidt gør en masse for bedre integration samt arbejde til muslimske indvandrere og flygtninge, så hun kan trække vælgere fra især Dansk Folkeparti ved det kommende valg. Hvis statsministeren virkelig mente det ville hun have sagt det allerede i sin nytårstale i januar 2012 – og ikke først i nytårstalen 2015.

I samme øjeblik rød blok måtte vinde det kommende folketingsvalg, ja, så vil det hele falde til jorden med et brag. Nøjagtig som de mange løfter op til det sidste valg, og de tilkomne muslimer vil kunne glæde sig over, at hvad enten de er traumatiserede eller ikke, ja, så vil de fleste kunne gå rundt og leve en arbejdsfri tilværelse året rundt, uden at integrere sig eller assimilere sig med den samme befolkning, der har givet dem og deres familier et nyt liv.

Landets muslimer nyder nemlig en særlig beskyttelse af den politiske venstrefløj med Enhedslisten i front, som ikke kunne drømme om at forsvare deres egen kristne majoritetsbefolkning i henhold til grundlovens intentioner. Blottet for al etik og moral har de igennem ”godhedsindustrien” valgt at beskytte et religiøst mindretal for samtlige etniske danskeres indtjente penge. Alt imens de råber nazister, fascister, racister og islamofober efter alle dem, som kritiserer den førte udlændingepolitik. Også selv om de er med til at tjene nationens bruttonationalprodukt hjem, så muslimske familier kan blive livsforsørget hver måned.

Nej, kære danskere, vi er på vej mod et vanvittigt historisk-kulturelt selvmord med et ufatteligt multikulturelt helvede af dimensioner i vente for vores børn og børnebørn, fordi den etniske danske majoritetsbefolkning i årevis er blevet forvandlet til moderne slaver (dhimmier) for alverdens muslimer, hvor blandt andet kvinderne bare vil gå hjemme og passe mand og børn på overførselsindkomster. Alt imens titusinder af etniske danske kvinder hver dag må aflevere deres unger i børnehaven, og gå på arbejde for at tjene til familiens økonomi, selv om de også hellere vil gå hjemme og passe hjem, mand og børn.

Ingen på venstrefløjen forsvarer deres egen danske majoritetsbefolkning.

'At vi etniske kristne og ateistiske danskere har førstefødselsret til vores fædrene jord'
Sikker noget bavl! I hvilken lov står det formuleret?

Poul Sørensen

... vi kan jo ikke bare lade stå til, der skal gøres et og andet. Vi har et demokratisk underskud på indvandre politikken, som bør debatteres af eksperter og ikke politikere, fordi politikerne udelukkende tænker på at sige noget der skal få dem genvalgt. Hvis der breder sig en holdning i samfundet af, at vi ikke vil høre på mindretallet, så gør politikerne noget galt. Der skal både være plads til flere meninger og til mennesker med en anden baggrund end flertallet.... der skal være plads til dialog ellers får vi en indsnævret tanke gang, som kan ende med at gøre os til idioter - bare tænk på hvad der skete under den kinesiske kulturrevolution, der iøvrigt blev fremprovokeret af politiske grunde og ikke fordi man regnede med at det ville være et gangbart politisk system..... vi skal altså indvurdere værdier der har en længere varende holdbarhed, når vi tager stilling til et og andet her og nu, så vi ikke får en kinesisk kulturrevolution på samvittigheden frem for en demokratisk dialog.... vi må ikke køre med et stort demokratisk undeskud, men for at rette op på et demokratisk underskud må vi heller ikke underminere demokratiet....
Iøvrigt er jeg imod omskæring både af drenge og piger.

"De anstændige kan holde deres kæft, kan de. Der er alligevel ikke nogen, der gider høre på dem."

Den lader vi stå et øjeblik.