Læsetid: 7 min.

Den pæne piges død

En ny omdiskuteret amerikansk bog stiller spørgsmålet: Hvad ville der ske, hvis du lod din lyst bestemme farten i et år? 44-årige Robin Rinaldi gjorde forsøget: 12 måneders fri sex fra mandag til fredag – tilbage til ægtemanden i weekenden. Hendes ægteskab holdt ikke, men hun fandt et bedre liv end det, hun havde før da
Fra mandag til fredag dyrkede 44-årige Robin Rinaldi vild og passioneret sex med mænd (og kvinder), hun ikke kendte, mens hun helligede weekenden sin mand. Billedet her er fra en swingerklub i Vanløse

Fra mandag til fredag dyrkede 44-årige Robin Rinaldi vild og passioneret sex med mænd (og kvinder), hun ikke kendte, mens hun helligede weekenden sin mand. Billedet her er fra en swingerklub i Vanløse

Sif Meincke

15. april 2015

Midtlivskrise er et fænomen, som tiltrækker sig betydelig interesse i den velstående del af verden. Og det skorter ikke på syrlige stemmer i debatten om emnet. Uanset om de ironiske kommentarer retter sig mod mænd i 50’erne, der fistrer rundt i Lycra eller giver den som aldrende hipstere med diskrete tatoveringer og en nyligt udviklet smag for tysk hiphop; eller om der gøres grin med kvinder, der dyrker Bikram Yoga, før de går den tunge gang ned til plastikkirurgen eller dermatologen.

Men selv om følelsen af, at livet går for hurtigt, og at man selv får for lidt ud af det, sikkert ikke indfinder sig, hvis man trues af fattigdom, hjemløshed eller krig, så ville det være forkert at påstå, at der ikke er noget reelt på spil. Dødelighed er ikke en bagatel for den enkelte. Ej heller den nagende følelse af, at man ikke indtil videre har fået det ud af de år, der er gået, som man havde regnet med eller håbet på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
  • Morten Pedersen
ulrik mortensen og Morten Pedersen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lennart Kampmann

Hvis en ægtemand gennem 18 år ikke vil have børn, og man selv brændende ønsker det, er der ingen chance for at ægteskabet holder.
Man må, hvis man vil have børn, forlade den man elsker for at få børnene, hvis denne ikke er med.

Ellers ender man med at begive sig ud i grænseløs sex senere i livet, (hov vent!..)

Kvinden har ret, børn er beviset på at man har levet. Børn forvandler dig til en halvgud. Næsten udødelig.

med venlig hilsen
Lennart

Henrik Brøndum

Hans Magnus Enzensberger: "Madamme Bovary og Anna Karenina .... det må være nok, litteraturen har ikke yderligere behov."

Lennart Kampmann

@ Birgitte Dejgaard Pedersen
Jeg har en teori om at Informations journalister skriver disse artikler for at kunne snige billederne ind i bladet...
med venlig hilsen
Lennart

Jørgen Steen Andersen, lars abildgaard, Niels Nielsen, Peter Ole Kvint, Lise Lotte Rahbek, Karsten Aaen og Brian Pedersen anbefalede denne kommentar

Ægteskabet i USA, det monogame ægteskab, bliver stadig set som det ideal, alle bør indfalde sig i. Og indfatte sig i. Og bevæge sig ind i. Det heteroseksuelle ægteskab i hvert fald! En for os skandinaver uskyldig børnebog *tango makes three* som handler om den sande historie om to han-pingviner som opfostrede en pingvinunge får stadig flest klager.....over indholdet i bogen....

Pointen i mit indlæg ovenfor er denne her:

Ægteskabet, det traditionelle heteroseksuelle ægteskab er muligvis i krise i USA. Men det er det bestemt ikke i DK, hvor vi efter 40 års kamp (fra 1975-2015) netop har fundet os til rette med nye måder at være familie på.....

Masser af sex, gerne med folk man kun møder til samme formål, er ikk' den dårligste medicin, når man er i krise.

Jeg fik faktisk læst de første tre afsnit af artiklen.
Noget der er kendetegnende ved moderne mennesker er, at så snart de slår en prut, så skal nyheden ud til hele verdenen, og det stinker langt væk af talentløshed, både materielt og åndeligt.

Anders Jensen, Jørgen Steen Andersen, Jens Kofoed, Niels Nielsen, Peter Günther, Brian Pedersen, Gert Selmer Jensen, Birgitte D Pedersen og Karsten Aaen anbefalede denne kommentar
Soren Andersen

"Gør jer klar til fænomenet, Wild Oats Project"

Jeg kan simpelthen ikke vente længere! Spændingen og forventningens glæde er ved at tage livet af mig!

Søren Kristensen, Jørgen Steen Andersen, Gert Selmer Jensen og Peter Breum anbefalede denne kommentar

^^ Uha-da-da. Op med håret og alt hvad der ellers kan stå!! Så er der da vidst endnu et digert 'frigørelsesværk' af Tolstoiske proportioner på vej, kan vi forstå. Jeg glæder mig allerede til hvad alle de kommende forsøg på tage blodigt ejerskab over 'meningen' med sådan en sag kan og nødvendigvis vil frembringe, mens forfatteren skovler millioner ind. For: DET HANDLER JO OM SEX!!

Lad mig forsøgsvis lege med og ’gætte en anmeldelse’, det er jo lørdag og solen skinner, og det mig "pinligt" bevidst, at jeg ikke har læst Nobelkandidaten der, endnu - jeg skal nok, jeg lover det: Narcissismens Blinde Triumf(NBT) som det pink bæltekøretøj der kvaser og udraderer enhver mulighed for respektfuld moden kærlighed og intimitet; den potentielt virkeligt frisættende og bredt funderede, panerotiske udvikling og realisation af individet, reduceret til en langstrakt, overfladisk og infantil onani-session, hvor andre mennesker er kødinstrumenter for en selvisk og primitiv, ren envejs-nydelse, et toiletbesøg, et måltid.

Det, at blive set og anset, udvidet og elsket tydelige, under det gensidige begærs og den gensidige kærligheds varme, forøgende og forstørrende opmærksomheds-blik, hvor man i visse lykkelige tilfælde kan ende med også at tage ansvar for hinandens velbefindende, i stedet for kun ens eget er helt opgivet, til fordel for at bebo et lillebitte sted, en sjælens etværelses betonlejlighed, hvor alle til sidst bliver helt usynlige for hinanden og ultimativt for dem selv, fremfor under inderlighedens, empatiens og det bevidste, udviklende samvær over tid, modigt at turde at blive 'fremkaldt' som mennesker, hvis ikke denne opdagende og undersøgende ungdoms-adfærd naturligt erkendes, brydes og anses for et - tidligt - stadie på vejen mod seksuel og følelsesmæssig tandem-modenhed, en overgang fra det punkt hvor kun 'mig, mig, mig og migs behov' findes i verden, til anerkendelsen af, at der muligvis også findes ligeværdige, andre mennesker.

En lufthavnslitterær understregning af, at vi, for nu infantilt at 'lege' lidt med Løgstrup, bærer hinandens liv i hænderne, om de hænder konsekvent søger (primært egne) kønsorganer fremfor virkelig at søge at optegne og se det hele andet og i sin essens uperfekte menneske for enden af fingerspidserne eller ej, og at bordet fanger, om man fatter den dybe, indlejrede morals fordringer inde i en selv, eller ej. Uh. Uh. Can't hardly wait!

Alternativ titel: "The Closing of the American Mind II: Me Is So Free! "

(Disclaimer: Meget svær ironi kan være anvendt i det ovenstående.)

Jørgen Steen Andersen, Niels Nielsen og Birgitte D Pedersen anbefalede denne kommentar
Gert Selmer Jensen

"Min klitoris fortæller sandheden".!? Bliver det så suppleret, med " Tarot-Kort".??
Holy Moses.!!

Peter Nørgaard

Hellere en smuk nedringning end en grim opringning ...

Citat.: Min due. Brevdue ...

Jørgen Steen Andersen, Einar Carstensen og Peter Ole Kvint anbefalede denne kommentar
Touhami Bennour

Det er godt med et land,hvor man finder steder til "passionsliv". At finde kun det homogen er ikke naturligt,Det betyder alt, om det er passion eller alt tradidionnelt. At fylde sit liv med spending og over ophedning skal veksles med "le repos du guerrier", krigerspause. Så det er bedre med afveksling. Der findes mang måder at udfylde behovet; Men der er gladeligt at "the wild Oats project" kommer I USA for de slags sager se man ikke mere I denne side af Atlantic(det var 70-90-erne) nu alt er blevet (nationalitisk) made in danmark(ikke kun for kød) men også for sex. Sex skal være dansk, det gavner tillid mellem mennesker I landet, især når det er ægteskabs udveksling, men også almindelig sex skal være dansk, om det fylder meget jeg tvivler på. I hvertfald er ikke "Passion sex". Jeg taler ud fra mine erfaring.

randi christiansen

Hvad er der nu galt med at folk dyrker sex og fortæller om det? Det lyder som en frigørende oplevelse for rinaldi, og det er vel godt. Hvad man i den boldgade måske kunne hidse sig lidt op over ;-) er den massive pornoficering af det offentlige rum.

Carsten Straarup

I årevis, forstår vi, har han kendt hendes brændende ønske om få barn. I årevis har han afvist det, for til sidst at lukke diskussionen med en sterilisation .

Da hun så - langt hen ad vejen - forlader ham med sit bollen til højre og venstre-projekt, ligger han derhjemme og 'græder sig i søvn'... Hvad siger det den bare nogenlunde efne observatør? At hun virkelig betyder noget for ham. Hvorfor fanden var det så, at han ikke år tidligere kunne bekvemme sig til at give hende den ENE ting, han vidste ville gøre hende superlykkelig?!

Grundlæggende en dybt tragisk historie

Søren Kristensen

Hvis det kun er børn der kan levere beviset for at du har levet, hvad kan det så hjælpe at dyrke sikker sex? Det hænger jo ikke sammen, Robin.

Anders Jensen

Mennesket søger at fylde tomheden.
Vi forsøger med sex, ideologi/religion, materielle goder og andet gøgl.
Uden at skal pege fingre, og hver sin smag og alt det der: men det virker sørgelig på mig at skulle dyrke sex, med så mange hele tiden.
Måske jeg bare er gammel og sur, men jeg nyder monogami og den særlige intimitet der følger med dette.

Karl Aage Thomsen

Ja, gu' er børn da et bevis på at man har levet, ellers ville dersgu da ikke være nogen børn, fo fanden da, hvor dum kan man hedde