Læsetid: 1 min.

Kunstpausen: Narcissus

Fra den 13. juni – 29. juli vil den være at opleve i Øksnehallen, som præsenterer 122 fotografier i 2x3 m. størrelse. Som optakt til udstillingen vil seks af de fotograferede kunstnere, heriblandt Borondo, male store vægmalerier på Vesterbro i København.www.sorensolkaer.com

Fra den 13. juni – 29. juli vil den være at opleve i Øksnehallen, som præsenterer 122 fotografier i 2x3 m. størrelse. Som optakt til udstillingen vil seks af de fotograferede kunstnere, heriblandt Borondo, male store vægmalerier på Vesterbro i København.
www.sorensolkaer.com

Søren Solkær

5. juni 2015

Den danske fotograf Søren Solkær har lavet dette portræt af den spanske street artist Borondo. Borondo er fotograferet sammen med sit værk Narcissus ved en kanal i det nordlige London. Portrættet er en del af serien SURFACE, hvor Søren Solkær siden 2012 har portrætteret mange af de mest betydningsfulde kunstnere på den internationale street art-scene.

I alt har han fotograferet mere end 140 kunstnere i 13 af verdens metropoler. Kunstnerne er iscenesat og fotograferet sammen med deres egne værker, oftest med brug af kunstlys, rekvisitter og masker. Portrætterne undersøger forbindelsen mellem kunstneren, dennes arbejde og det urbane rum.

KUNSTPAUSEN kurateres af Jesse Jacob, jeja@information.dk

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu