Læsetid: 3 min.

Reumert-festen var støbt i beton

Årets forestilling blev ’Beton’ på Aalborg Teater. En teaterforestilling, der skabte et bedre og mere nuanceret billede af Danmark, end valgkampen formåede det
Det var ’Beton’ på Aalborg Teater, der løb med Reumert-statuetten for Årets Forestilling. Med ni mænd i den dødbringende smukke betonblanderscenografi.

Lars Horn

22. juni 2015

Årets Reumert-vindere skulle ikke sidde i Det Kongelige Teater med lysekrone og bladguld. Nej, prisfesten for Danmarks scenekunst var i år flyttet til bagscenen af Skuespilhuset – med nybygget tilskuerpodium og en nyskreven forestilling til lejligheden af instruktørparret Fix & Foxy, alias Tue Biering og Jeppe Kristensen, og scenografen Nicolaj Spangaa. Det var åbenbart bagscenens virkelighed, som i år skulle afdækkes – og hyldes.

Vi i Reumert-juryen havde intet at gøre med formen på dette show. Men vores valg af vinder som Årets Forestilling viste sig at passe særligt godt til betonrammerne på den enorme bagscene. For de tre nominerede forestillinger var Som i Himlen med Teatret og Teater O, Romeo og Julie på Det Kongelige Teater og Beton på Aalborg Teater. Men vinderen blev Beton.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu