Læsetid: 1 min.

Fin titel

Mens Løkke og co. er taget på sommerferie, svarer Ellemann-Jensen trofast på spørgsmål om Irak-kommissionen, offentlighedsloven, børnechecken og nulvæksten
18. juli 2015

Jakob Ellemann-Jensen har fået en fin ny titel, efter at alle andre i Venstre er blevet ministre. Siden 30. juni har han været politisk ordfører, dvs. ham, som skal stå på mål for alle regeringens dumme beslutninger. Det er en stor opgave, og mens Løkke og co. er taget på sommerferie, svarer Ellemann-Jensen trofast på spørgsmål om Irak-kommissionen, offentlighedsloven, børnechecken og nulvæksten. Travle uger, men den politiske ordfører klarer det til UG med kryds og slange. Bemærk eksempelvis, hvordan han formår at holde fast i, at alle forhold omkring Irakkrigen »er tilstrækkeligt belyst« i et interview, som handler om, at der er nye oplysninger om krigen. Den slags udgyder respekt på Christiansborg, så mon ikke det kan blive til en ministerpost næste gang. ville

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu