Læsetid: 3 min.

Hvad drømmer du om?

Studiestarten er både de store forventninger og de nagende bekymringers tid. Bunkevis af nye medstuderende, men hvem bliver jeg venner med? Spændende nye fag, men kan jeg følge med? Og ikke mindst spørgsmålet: har jeg valgt rigtigt? Information har snakket med otte nye studerende
28. august 2015

Oscar Rothstein, Idéhistorie på Aarhus Universitet

– Hvad glæder du dig mest til som studerende?

»Til at få sat hjernen i gang og lære noget igen efter et års pause. Det har været tiltrængt med et sabbatår, men nu ser jeg frem til at blive en del af et studiemiljø, der forhåbentlig er mere selvstændigt og voksent end de tidligere år i skolesystemet.« 

– Hvad frygter du mest?

»At flytte til Aarhus efter 20 år i København. Jeg frygter det måske ikke ligefrem, men jeg tænker meget på, hvordan det bliver at flytte hjemmefra til en ny by og skulle etablere en ny omgangskreds. Sådan noget tager jo tid.«

– Hvad drømmer du om at kunne udrette med din
uddannelse?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu