Læsetid: 8 min.

’Facaden krakelerer jo alligevel’

Når pensum begynder at sabotere ens sociale liv, eller tvivlen på egne evner pludselig fylder for meget, kan man mest have lyst til at skjule det. Men det bedste, man kan gøre for at få det bedre, er at være åben omkring det, fortæller studerende og studenterrådgivning
Camilla Randsøes første studie føltes ikke rigtigt. Efter at have talt åbent om sin tvivl, har hun nu gennemført det første år på sit nye studie geografi på Københavns Universitet.

Sigrid Nygaard

28. august 2015

Camilla Randsøes læsegruppe var begyndt at snakke om, hvilke fag de helst ville have på deres 3. semester. Første år var ved at være overstået, og de glædede sig til at fortsætte efter ferien. Men Camilla Randsøe kunne ikke komme i tanker om noget fag, hun gerne ville have. Hun havde nemlig slet ikke lyst til at læse på Roskilde Universitet længere.

»Jeg kunne ikke sidde og lyve, så jeg blev nødt til at sige det,« siger Camilla Randsøe.

I dag har hun netop afsluttet sit første år på Københavns Universitet, hvor hun læser geografi, og det passer hende meget bedre end den samfundsvidenskabelige basislinje, hun havde på Roskilde Universitet.

»Da jeg dengang sagde det til de andre, gav det mig endnu mere klarhed om, at det var det rigtige, for de prøvede at overtale mig til, at jeg ikke skulle skifte studie, og det kunne de ikke.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu