Læsetid: 1 min.

ANBEFALES: Aarhus Festuge edition

Kultur
4. september 2015

Goa Awards

Danmarks nye drag-pris, Goa Awards, skal ifølge arrangørerne ses som endnu et bidrag til den stigende interesse, der er for dragkunsten i Danmark, og understøtte den glamourøse tilgang til scenen. Inden årets drag kan vælges, skal deltagerne bevise deres værd i discipliner såsom en præsentationsrunde og en runde, hvor temaet er ’Lys – mere lys i eventyrskoven’. Det kan kun blive festligt.

Goa Awards, fredag 4. september, Turbinehallen, kl. 20 – 02, entré: 350 kr.

Syg kunst

Dæmoner på skulderen er sjældent skidt for en kunstners kreativitet. Og dæmoner havde Louis Marcussen, bedre kendt som Ovartaci, der var indlagt på Psykiatrisk Hospital Risskov i 56 år, indtil han døde i 1985. Ovartaci var særdeles fascineret af kvinder. Og den fascination skinner igennem i hans store dukkeværker og malerier, som fremvises i Pop-up-udstillingen OVARTICI by ARoS.

’OVARTICI by ARoS’, lørdag 5. september, M.P. Bruuns Gade 46, kl. 12-18, gratis entré

Får du likes nok?

Danseforestillingen 100 Likes sætter fokus på vores afhængighed af at blive set på sociale medier. I oplægget til forestillingen stilles spørgsmålet: »Hvis man ikke findes på Facebook eller Instagram, findes man så ikke?« Hvis man er til dans og dvælen ved eksistentielle spørgsmål, bør man dukke op, tjekke det ud og eventuelt gruble over sin egen internetnarcissisme.

’100 Likes’, lørdag 5. september, Teater Katapult, kl. 21-22, entré: 40-120 kr.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her