Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Emil Scherrebeck

Kultur
11. september 2015

Copenhagen Psych Fest

Har du lyst til at syre helt ud og åbne nye døre ind til sindet, kan du i denne weekend gøre det helt uden brug af psykedeliske stoffer, når Huset i Magstræde slår dørene – de mindre metaforiske af slagsen – op for Copenhagen Psych Fest 2015. Her kan du blandt andet høre psykedeliske rockbands som Fribytterdrømme, De Underjordiske og Black Lizard.

Copenhagen Psych Fest, 10.–12. september, Huset i Magstræde, København

Golden Days

En anden festival, som er godt i gang, er Golden Days, som i denne omgang har den ungdommelige titel Festival of Important Shit. Det skyldes, at festivalen fokuserer på kulturarv, og at man ikke grundigt nok kan understrege, hvor vigtig vores kulturarv er. Festivalen kører over to uger, og i denne weekend kan man blandt andet opleve en hyldest til den danske sangskat samt et arrangement om Roskildes historie.

Golden Days ’Festival of Important Shit’, 4.–20. september, København

#refugeeswelcome

En anden ting, som er vigtig – ikke mindst i disse tider og ikke mindst set i lyset af Europas kulturarv – er, hvordan vi som samfund forholder os til den nuværende flygtningesituation. Lørdag vil der således være demonstrationer i Danmark – indtil videre i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Padborg – og i resten af Europa, hvor man vil markere, at vi er nogle, som mener, at flygtninge er velkomne. Se Facebook for mere info.

#refugeeswelcome, lørdag d. 12. september, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Padborg

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her