Læsetid: 5 min.

Canadisk kæmpekrammer

Stående bifald, amerikanske skuespilagenter og gode anmeldelser. Det er, hvad instruktøren Martin Zandvliet, produceren Mikael Rieks og skuespilleren Roland Møller indtil videre har fået ud af verdenspremieren på deres nye film, ’Under sandet’, på filmfestivalen i Toronto, der er en af verdens største og vigtigste
’Under sandet’ fik en flot modtagelse på filmfestivalen i Toronto, der regnes for at være den næstvigtigste efter Cannes.

Christian Geisnæs

12. september 2015

»Jeg skal nå den visning. Jeg har ti agenter, der skal ind og se Roland.«

Klokken er 11.30 torsdag formiddag, og skuespilagenten Ulrich Møller-Jørgensen står i Københavns Lufthavn og venter på flyet til Toronto. Han skal til filmfestival i den canadiske storby, hvor Martin Zandvliets nye film, Under sandet, har verdenspremiere senere samme dag. Med ind til premieren skal agenten have 10 amerikanske kolleger, der skal opleve en af hans skuespillere, Roland Møller, som spiller hovedrollen i filmen. Der er med andre ord meget på spil.

Små 15 timer senere står Ulrich Møller-Jørgensen på en bar i Toronto, hvor der afholdes reception for Under sandet. Klokken er 20.30 lokal tid, og han er i godt humør. Premieren gik strygende; de amerikanske agenter kunne godt lide filmen og Roland Møller.

»Nu skal vi bare finde ud af, hvilken af agenterne der er bedst for ham,« siger Møller-Jørgensen, hvis mest succesfulde klient, i hvert fald internationalt set, er Mads Mikkelsen, som lige om lidt skal i gang med optagelserne til Star Wars-filmen Rogue One.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu