Klumme
Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Cecilie Lind

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af
Kultur
19. september 2015
Sofie Amalie Klougart

Elsker

kaffe, søstre, knurhår, sufflører, Gamle Scene, æselører, kærlighed, Adventure Time, huller i trøjeærmer til tommelfingre, stearin, spøgelser, Vesterhavet, fingerblommer, valmuer, brevsprækker, øjne, kastanjer, månen, Thomas Bernhard, Lana Del Rey, følehorn, skulderblade, piruetter, flakoner, midtvejskriser, vindmøller, kræ, sakse, hekse, efteråret når det er mildt, bænke, dukker, kirkegårde, udtrykket: pis mig i øret, cherry coke, navler, Frygtløs den frygtsomme hund, at gå og gå og gå, blå mærker, ærlighed, pyntesyge, træer, at mælkebøttestilke krøller sig sammen til spiraler når man putter dem i vand, lyskegler, hemmelige haver, sort tøj, fastnettelefoner, nynnen.

Elsker ikke

søvnløshed, kulden, taktfaste klapsalver, at nyse når jeg lige har lagt mascara, spejle, angst, forloren hare, elevatorblikke, toiletbåse, butiksdetektiver, rosiner, at fatte mig i korthed, cykler der skramler, at gå i spåner, menstruationssmerter, falske miner, afklippede negle, kaffe serveret i glas, lyden af græsslåmaskiner, skam, foie gras, matematik, ståhej, at bære nerverne uden på tøjet, pletter i biblioteksbøger, omklædningsrum, myg, tandpasta med mintsmag, snusfornuft, balloner, patronisering, store skeer.

Serie

Elsker, elsker ikke

På denne plads skriver en dansk forfatter lister over de ting, højt og lavt, som de særligt holder af og ikke holder af.

Seneste artikler

 • Elsker, elsker ikke: Dea Sofie Kudsk

  18. marts 2017
  Min familie. At lugte af bål og drømme om at bygge hus i bjergene. Kaffe, arepas og stilhed. Murmalerier, farver og træer i byer. At gå. At fortsætte, at vende om, at tage af sted, at komme hjem. Blå himmel og bare fødder. Vesterhavet. Moder jord
 • Elsker, elsker ikke: Peter Nielsen

  11. marts 2017
  Kyster, ordbøger, bananer, bregner, forårsdage, inden det bliver rigtig varmt, Pierre Alechinsky, ting, man ikke vidste, man havde grund til at glæde sig til
 • Elsker, elsker ikke: Nanna Storr-Hansen

  4. marts 2017
  Vand, nus, at ligge i ske, min familie, Bach, at svømme, lange telefonsamtaler, mit andet år på Forfatterskolen, at læse noget af nogen, jeg kender godt, orgasmer, vandmelon
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her