Læsetid: 1 min.

Kunstpausen: Skitsebog

Portrætter tegnet af Jakob TolstrupSort pen / skitsebog

Portrætter tegnet af Jakob Tolstrup
Sort pen / skitsebog

Kultur
25. september 2015

For Jakob Tolstrup er tegneredskaberne hans fundament, og det har de været hele hans liv. Han er 32 år gammel og har en baggrund som graffitimaler, men har langsomt bevæget sig over i kunstbranchen og er for tiden tilknyttet GALLERI LABR i Roskilde.

Ideen med portrætterne er at hylde mennesker, han holder af, og de fungerer samtidig som terapi og et afbræk fra de daglige pligter. Hvert portræt tager 30-45 minutter at tegne, og han tegner 3-4 portrætter om ugen. De downloades på hans Instagram profil: @jakob.tolstrup  

Web: jakobtolstrup.dk

Kunstpausen kurateres af Jesse Jacob (jeja@information.dk)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her