Læsetid 1 min.

Elsker, elsker ikke: Fryd Frydendahl

3. oktober 2015

Elsker

Tolerance, medmenneskelighed, at turde, mine bedste venner, at have travlt, at se, høre og mærke, at være elsket, billeder – både levende og døde, luften når den er kølig, Vesterhavet, når jeg forstår hvad du mener, fart, krabbekløer, at arbejde, at være træt og få lov til at sove, at sætte ting sammen der ikke giver mening hver for sig men pludseligt med hinanden, endelig at kunne give slip når man har holdt godt fast, huset på christianshavn, skumringen, undervise, historier, at lukke øjnene og se endnu mere, have jakke på, spise med min far, ord, når min nevø tager telefonen, minder, fotografi, at have ret, duften af bøger, at flyve, farver, sort/hvid, at være alene, at være sammen med andre, gå udenfor om aftenen med følelsen af at der er en fremtid.

Elsker ikke

Uretfærdighed, løgn, fremmedhad, racisme, især hverdags-racismen – den i sofaen foran tv’et. Intolerance. Varme der klistrer og at svede, sandaler, når jeg udskyder ting, spilde tid, lyden af isen i fryseren når min far hiver en pose med alt for frossent kød ud, når jeg ikke forstår hvad du mener, e-mails fra min bank, shorts, bureaukratiske praktiske samtaler hvor der kun er en sandhed og det ikke er min, at blive holdt hen, når folk ikke tør spørge, at fortryde, at miste, lugten af Herning Sygehus.

Du kan godt slippe for annoncerne på information.dk

Det koster 20 kr. pr. måned

Køb

Er du abonnent? Så slipper du allerede for annoncer. Log ind her

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu