Læsetid: 1 min.

Kunstpausen: Udsivning

Det handler ikke om at opleve tid som en lineær størrelse, men som et opslugende loop
’Seepage’ (på dansk ’udsivning’) undersøger ideen om en utopisk sansende krop. Det er en installation bestående af to videomonitorer og en silkeskulptur. ’Seepage’ blev vist på den netop afsluttede gruppeudstilling ’Gust’ på Global Committee i New York.  ’Seepage’ Silke, nylonsnor, two channel video 2015

’Seepage’ (på dansk ’udsivning’) undersøger ideen om en utopisk sansende krop. Det er en installation bestående af to videomonitorer og en silkeskulptur. ’Seepage’ blev vist på den netop afsluttede gruppeudstilling ’Gust’ på Global Committee i New York.  ’Seepage’ Silke, nylonsnor, two channel video 2015

2. oktober 2015

Ninna Bohn Pedersen arbejder med skulpturelle greb i forlængelse af de levende billeder. Hun udvider billedets flade ved at bruge af silkelærreder, der ender med at være både skulpturelle enheder i sig selv, men samtidigt bryder det projekterede billedes ramme.

Installationerne tager afsæt i en personlig afsondring af verdenen som indrammes eller måske punkteres eller sløres af formeksperimenter.

 

Det vil sige, at hun bruger det personligt udpenslende som afsæt for at nå noget universelt, der både skaber distance og nærvær. Det handler således ikke om at opleve tid som en lineær størrelse, men som et opslugende loop.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu