Nyhed
Læsetid: 1 min.

Anbefalet: Anna Raaby Ravn

På grund af regeringens spareplaner står Den Kongelige Afstøbningssamlings to ugentlige åbningsdage til at blive skåret væk
Kultur
4. december 2015

Millenniumquiz

Folkehuset Absalon på Vesterbro åbner weekenden med en utvivlsomt pragtfuld musikquiz om de største hits fra nullerne. Det er muligt både at komme, bare som man er, eller i hold af tre-fem personer. Baren serverer Singapore Slings, og præmierne vil blive overrakt i en lind strøm aftenen ud.

Musikquiz. Folkehuset Absalon, Sønder Boulevard 73, København V. Fredag den 4. december kl. 21.00. Pris: 30 kr.

Gipsafstøbninger i tusindvis

På grund af regeringens spareplaner står Den Kongelige Afstøbningssamlings to ugentlige åbningsdage til at blive skåret væk. Så man bør skynde sig mod Vestindisk Pakhus og gå på udforskning i de 2.000 nøgne figurer, som samlingen huser. Der er alt fra hedenske guder til egyptiske konger og fabelvæsner – i gips altså.

Den Kongelige Afstøbnings-samling, Toldbodgade 40, København K. Søndag den 6. december kl. 14-17. Gratis

Søndagssalon

»Vi har alle et ansvar for at være kritiske over for de værdier, det hvide, heteroseksuelle samfund definerer for os,« mener forfatter og musiker Henrik Marstal. På søndag vil han i selskab med journalist Anders Haahr Rasmussen og teaterinstruktør Troels Christian Jakobsen diskutere, hvordan det er at være mandlig feminist og kontinuerligt udøve normkritik, selvom man er en del af normen.

’Søndagssalon – Mænd, køn og normkritik’, Kattesundet 12, København K. Søndag den 6. december kl. 14. Gratis

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her