Læsetid: 1 min.

Elsker, elsker ikke: Jonas Eika Rasmussen

De daglige medier, forventninger, al magt og al skyld. At gå til fester for tiden, alkohol
Jonas Eika Rasmussen

Lil Wachmann

19. december 2015

Elsker

Dårligt vejr, flot emballage, Tyngdekraften og Nåden. At nærme sig andre igennem det de siger om andre ting. Grovvalsede havregryn, dadler og gurkemeje. Den måde luften bliver hård og klar på om vinteren. At blive helt nyttesløs sammen med mine venner. Vincent Gallo og Mikkel Thykiers essay om Vincent Gallo. Når virkeligheden bliver synlig som fiktion. De dage hvor jeg tror på muligheden af den højeste fiktion. Spørgsmålet om teknikken, La Jetée, Kafkas uduelighed, William Burroughs’ sidste tre romaner, hans forhold til sine katte, at meget af hans mytologi også findes i de katte. At befinde mig udenfor. At have et arbejde. Ikke at have et arbejde. Når det lykkes planter at gro på mit værelse, når naturen larmer, at genlære min familie at kende. At have flere par bukser på. Mærkelig, overflødig gestik.

Elsker ikke

De daglige medier, forventninger, al magt og al skyld. At gå til fester for tiden, alkohol. Det ubehag grænsende til skam der for mig er forbundet med at sige noget i en offentlighed. Det repræsentative danske demokrati; ordet ’interesse’, det stammer fra et ældgammelt regnskab et sted. Når jeg alligevel bruger det. Maskuline fællesskaber. Klare grænser omkring fællesskabet. Kanon, lufttrafik, harsk smør.

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu