Læsetid: 1 min.

Kunstpausen: Mutualistiske relationer

Olsens kunstneriske praksis består af forskellige former for bearbejdelse, imitation og videreførelse af det eksisterende
Foto: Mutualistiske relationer. Bismuth, jord, søjletaks, dompapper, stål, beton, vand, altaskifer, frø. Installeret i forhallen til Sydhavn St. i forbindelse med udstillingen ’Delvist tribal’, København, 2015.

Foto: Mutualistiske relationer. Bismuth, jord, søjletaks, dompapper, stål, beton, vand, altaskifer, frø. Installeret i forhallen til Sydhavn St. i forbindelse med udstillingen ’Delvist tribal’, København, 2015.

Kultur
11. december 2015

Billedkunstner Peter Olsen arbejder med allerede etablerede og konstruerede rum, materialer og tilstande samt de muligheder og overlapninger, der opstår, når disse mødes. Olsens kunstneriske praksis består af forskellige former for bearbejdelse, imitation og videreførelse af det eksisterende.

Kunstpausen kurateres af Jesse Jacob (jeja@information.dk)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her